My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 12 Temmuz 2022 #1 Bind "Shift ve +Speed; r_cleardecals; kodlarını Shift'e basınca kanları silmek için yazdım ama şimdi Shift'e basmadığım halde sürekli olarak Shift'e basıyor olarak yürüyorum. Bunu nasıl düzelterim ve Shift'e basıp kanları silme kodu nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2022
Bind "Shift ve +Speed; r_cleardecals; kodlarını Shift'e basınca kanları silmek için yazdım ama şimdi Shift'e basmadığım halde sürekli olarak Shift'e basıyor olarak yürüyorum. Bunu nasıl düzelterim ve Shift'e basıp kanları silme kodu nedir?
Çözüm southwest 12 Temmuz 2022 My Funny Valentine dedi: Hocam -Speed yazınca da Shift basamıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Sırasıyla: -speed bind shift "+speed; r_cleardecals" yazmayı dener misiniz?
My Funny Valentine dedi: Hocam -Speed yazınca da Shift basamıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Sırasıyla: -speed bind shift "+speed; r_cleardecals" yazmayı dener misiniz?
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 12 Temmuz 2022 #11 My Funny Valentine dedi: Oldu hocam çok teşekkürler bir de birazdan bir konu açıp size etiketlesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Artı 0 Eksi
My Funny Valentine dedi: Oldu hocam çok teşekkürler bir de birazdan bir konu açıp size etiketlesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki.
KS KS My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 15 Temmuz 2022 #12 Prime777 dedi: Sana önerim, Shift yerine Caps Lock olarak ayarla. Kod:Panoya kopyala “bind "capslock" "+speed; r_cleardecals;” Shift olarak istersen. Kod:Panoya kopyala “bind "shift" "+speed; r_cleardecals;” Shift olarak ayarladığım zaman karakter Shift basmıyordu, sadece kanları siliyordu. Uyumsuzluk oluyor sanırım. O yüzden Caps Lock öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Caps Lock için olanı denedim olmadı? Artı 0 Eksi
Prime777 dedi: Sana önerim, Shift yerine Caps Lock olarak ayarla. Kod:Panoya kopyala “bind "capslock" "+speed; r_cleardecals;” Shift olarak istersen. Kod:Panoya kopyala “bind "shift" "+speed; r_cleardecals;” Shift olarak ayarladığım zaman karakter Shift basmıyordu, sadece kanları siliyordu. Uyumsuzluk oluyor sanırım. O yüzden Caps Lock öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam Caps Lock için olanı denedim olmadı?
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 15 Temmuz 2022 #13 My Funny Valentine dedi: Hocam Caps Lock için olanı denedim olmadı? Genişletmek için tıkla... Kodu yanlış yazdığı için olmaz. Kod:Panoya kopyala bind capslock "+speed; r_cleardecals" Artı 0 Eksi
My Funny Valentine dedi: Hocam Caps Lock için olanı denedim olmadı? Genişletmek için tıkla... Kodu yanlış yazdığı için olmaz. Kod:Panoya kopyala bind capslock "+speed; r_cleardecals"
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2022 #14 My Funny Valentine dedi: Hocam Caps Lock için olanı denedim olmadı? Genişletmek için tıkla... Bu kodu yaptığım zaman çalışmıştı. Farklı bir yerden atmışım sana. Kod:Panoya kopyala bind capslock "r_cleardecals" Artı 0 Eksi
My Funny Valentine dedi: Hocam Caps Lock için olanı denedim olmadı? Genişletmek için tıkla... Bu kodu yaptığım zaman çalışmıştı. Farklı bir yerden atmışım sana. Kod:Panoya kopyala bind capslock "r_cleardecals"