Cyberry Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 250 19 Temmuz 2020 #1 Windows güncellemesinden sonra hata verip kasmaya başladı. Eski konumuna nasıl getirebilirim?
FaLSe Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 934 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2020 #2 Cyberry dedi: Windows güncellemesinden sonra hata verip kasmaya başladı. Eski konumuna nasıl getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata ve kasma Artı 0 Eksi
Cyberry dedi: Windows güncellemesinden sonra hata verip kasmaya başladı. Eski konumuna nasıl getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir hata ve kasma
B befe Hectopat Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 20 19 Temmuz 2020 #3 Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama yapabilirsin. Düzelebilir. Olmazsa eski windows sürümüne dönüp deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama yapabilirsin. Düzelebilir. Olmazsa eski windows sürümüne dönüp deneyebilirsin.
KS KS Cyberry Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 250 19 Temmuz 2020 #4 FaLSe dedi: Nasıl bir hata ve kasma Genişletmek için tıkla... Ağırlaşma oldu karşıma hata mesajı geldi oto kapadım. Yoksa onun ss ini atıcaktım. Artı 0 Eksi
FaLSe dedi: Nasıl bir hata ve kasma Genişletmek için tıkla... Ağırlaşma oldu karşıma hata mesajı geldi oto kapadım. Yoksa onun ss ini atıcaktım.
FaLSe Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 934 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2020 #5 Cyberry dedi: Ağırlaşma oldu karşıma hata mesajı geldi oto kapadım. Yoksa onun ss ini atıcaktım. Genişletmek için tıkla... Mouse imlecinde laglanma oldu mu Artı 0 Eksi
Cyberry dedi: Ağırlaşma oldu karşıma hata mesajı geldi oto kapadım. Yoksa onun ss ini atıcaktım. Genişletmek için tıkla... Mouse imlecinde laglanma oldu mu
KS KS Cyberry Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 250 19 Temmuz 2020 #6 FaLSe dedi: Mouse imlecinde laglanma oldu mu Genişletmek için tıkla... Yok hayır sadece bir defasında oyun dondu ve o mesajı verdiğinde arkada windowsun yeni güncellemesi kuruluyordu. Artı 0 Eksi
FaLSe dedi: Mouse imlecinde laglanma oldu mu Genişletmek için tıkla... Yok hayır sadece bir defasında oyun dondu ve o mesajı verdiğinde arkada windowsun yeni güncellemesi kuruluyordu.