CS:GO silah alınmıyor ve takım değiştirilmiyor

xxultrAslanxx

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar!
CS:GO'da silah alamıyorum, chate bir şey yazamıyorum ve takım seçme ekranında herhangi bir şey seçemiyorum. Bilgisayara format attım, Oyunu 10 sefer silip tekrar yükledim, sonuç değişmedi. Bıktım bu durumdan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Girdiğiniz sunucuda sorun olabilir, Yoldaş veya Rekabetçi modunda girdiğiniz zaman böyle bir şey olması imkansızdır.
yoldaş ve rekabetçi modda dahil silah almayı gerektiren bütün modlarda aynı sorunla karşılaşıyorum. Bilgisayara 3 kere format attım oyunu 10 kere silip yükledim sonuç değişmedi. En az 5 aydır yaşıyorum bu sorunu.

yoldaş ve rekabetçi modda dahil silah almayı gerektiren bütün modlarda aynı sorunla karşılaşıyorum. Bilgisayara 3 kere format attım oyunu 10 kere silip yükledim sonuç değişmedi. En az 5 aydır yaşıyorum bu sorunu.
Başka bir hesapla dener misiniz? Eğer format attıysanız düzelmesi gerek, farkında olmadan VAC yemiş ve buga girmiş olabilirsiniz. Dosya bütünlüğü doğrulayın, eğer bir CFG kullanıyorsanız kullanmayın.

Başka bir hesapla dener misiniz? Eğer format attıysanız düzelmesi gerek, farkında olmadan VAC yemiş ve buga girmiş olabilirsiniz. Dosya bütünlüğü doğrulayın, eğer bir CFG kullanıyorsanız kullanmayın.
oyun stok durumda, zaten öncesinde de oynama fırsatım olmamıştı, yeni bilgisayar alınca oynamak istedim. Oyun stok durumda herhangi bi harici dosya yüklemedim hile vs kullanmadım.
Autoexec dosyası kullanıyorsanız, aktif etmeden deneyin. Olmazsa klavye/fare ayarlarında chat ve takım tuslarının dogrulugundan emin olun.
tuşları kontrol ettim. Zaten tuşlarla değil fare ile bastığımda da silah almıyor. Geri bildirim olarak silah alma sesi duyuyorum ama silah almıyor kesinlikle. Chat açılıyor ama bişey yazdığımda paylaşılmıyor. Aynı şekilde takım seçim ekranında da herhangi bir seçim yapamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı