CS:GO Silah Kasası 3 satmalı mıyım?

ELTurko

Hectopat
Makaleler
1
Ölüm maçından CS:GO Silah Kasası 3 düştü 108 TL şuan. Sizce düşer mi ileride fiyatı yoksa artar mı, satmalı mıyım?

Genellikle yeni çıkan kasaların fiyatları kısa sürede düşüyor. Satmanı öneririm.

Şöyle bir konu gördüm değerlenmiş sanırım kafam karıştı.

Genellikle yeni çıkan kasaların fiyatları kısa sürede düşüyor. Satmanı öneririm.

Bu kasa eski olduğu için fiyatı hemen düşmez. Sizin dediğin şey yeni bir güncelleme ile yeni gelen kasa düşer ise zamanla fiyatı azalıyor.

Ölüm maçından CS:GO Silah Kasası 3 düştü 108 TL şuan. Sizce düşer mi ileride fiyatı yoksa artar mı, satmalı mıyım?
Bana CS:GO silah kasası 1 düşmüştü geçen sene sattım. Pişmanım. Bu kadar değerleneceğini bilmiyordum. Bence satma derim.

Bana CS:GO silah kasası 1 düşmüştü geçen sene sattım. Pişmanım. Bu kadar değerleneceğini bilmiyordum. Bence satma derim.
Aslında kasa çok değerlenmiyor dolara endeksli olduğu için dolar artınca fiyatı da artıyor dolar şu an mevduat koruma mevzusu yüzünden en azından seçime kadar sabit kalacağı için aşağı yukarı çok bi oynama olmayacaktır muhtemelen.

Belki yıllardır 1-2 kere anca girmişimdir CS'ye. Şansıma 2. Ölüm maçında düştü.

Neyse para lazım değil şuan kenarda dursun. Zaten 100 TL de para değil artık.

Belki yıllardır 1-2 kere anca girmişimdir CS'ye. Şansıma 2. ölüm maçında düştü.

Neyse para lazım değil şu an kenarda dursun. Zaten 100 TL de para değil artık.

Paraya ihtiyacınız yok ise satmayın hocam. Steam'in pazar sistemi güncel kur üzerinden satış yapılıyor. İleride ne olacağını bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…