ELTurko Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 46 Makaleler 1 30 Aralık 2022 #1 Ölüm maçından CS:GO Silah Kasası 3 düştü 108 TL şuan. Sizce düşer mi ileride fiyatı yoksa artar mı, satmalı mıyım?
Ölüm maçından CS:GO Silah Kasası 3 düştü 108 TL şuan. Sizce düşer mi ileride fiyatı yoksa artar mı, satmalı mıyım?
Steo Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 339 Çözümler 3 Yer DÜNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #2 ELTurko dedi: Ölüm maçından CS:GO Silah Kasası 3 düştü 108 TL şuan. Sizce düşer mi ileride fiyatı yoksa artar mı, satmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Genellikle yeni çıkan kasaların fiyatları kısa sürede düşüyor. Satmanı öneririm.
ELTurko dedi: Ölüm maçından CS:GO Silah Kasası 3 düştü 108 TL şuan. Sizce düşer mi ileride fiyatı yoksa artar mı, satmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Genellikle yeni çıkan kasaların fiyatları kısa sürede düşüyor. Satmanı öneririm.
ELTurko Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 46 Makaleler 1 30 Aralık 2022 #3 Steo dedi: Genellikle yeni çıkan kasaların fiyatları kısa sürede düşüyor. Satmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... CS:GO silah kasası satılmalı mı? Değerlenecek diyorlar. 15 dakika önce düştü kasa. Ne diyorsunuz? Ay başı olduğu için, acil paraya ihtiyacım yok. Ama riske atmak istemiyorum. www.technopat.net Şöyle bir konu gördüm değerlenmiş sanırım kafam karıştı.
Steo dedi: Genellikle yeni çıkan kasaların fiyatları kısa sürede düşüyor. Satmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... CS:GO silah kasası satılmalı mı? Değerlenecek diyorlar. 15 dakika önce düştü kasa. Ne diyorsunuz? Ay başı olduğu için, acil paraya ihtiyacım yok. Ama riske atmak istemiyorum. www.technopat.net Şöyle bir konu gördüm değerlenmiş sanırım kafam karıştı.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #4 Steo dedi: Genellikle yeni çıkan kasaların fiyatları kısa sürede düşüyor. Satmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu yeni bir kasa değil ki, en eskilerinden.
Steo dedi: Genellikle yeni çıkan kasaların fiyatları kısa sürede düşüyor. Satmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu yeni bir kasa değil ki, en eskilerinden.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.421 Çözümler 8 30 Aralık 2022 #5 Steo dedi: Genellikle yeni çıkan kasaların fiyatları kısa sürede düşüyor. Satmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu kasa eski olduğu için fiyatı hemen düşmez. Sizin dediğin şey yeni bir güncelleme ile yeni gelen kasa düşer ise zamanla fiyatı azalıyor. ELTurko dedi: Ölüm maçından CS:GO Silah Kasası 3 düştü 108 TL şuan. Sizce düşer mi ileride fiyatı yoksa artar mı, satmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bana CS:GO silah kasası 1 düşmüştü geçen sene sattım. Pişmanım. Bu kadar değerleneceğini bilmiyordum. Bence satma derim.
Steo dedi: Genellikle yeni çıkan kasaların fiyatları kısa sürede düşüyor. Satmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bu kasa eski olduğu için fiyatı hemen düşmez. Sizin dediğin şey yeni bir güncelleme ile yeni gelen kasa düşer ise zamanla fiyatı azalıyor. ELTurko dedi: Ölüm maçından CS:GO Silah Kasası 3 düştü 108 TL şuan. Sizce düşer mi ileride fiyatı yoksa artar mı, satmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bana CS:GO silah kasası 1 düşmüştü geçen sene sattım. Pişmanım. Bu kadar değerleneceğini bilmiyordum. Bence satma derim.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #6 kONF dedi: Bana CS:GO silah kasası 1 düşmüştü geçen sene sattım. Pişmanım. Bu kadar değerleneceğini bilmiyordum. Bence satma derim. Genişletmek için tıkla... Aslında kasa çok değerlenmiyor dolara endeksli olduğu için dolar artınca fiyatı da artıyor dolar şu an mevduat koruma mevzusu yüzünden en azından seçime kadar sabit kalacağı için aşağı yukarı çok bi oynama olmayacaktır muhtemelen.
kONF dedi: Bana CS:GO silah kasası 1 düşmüştü geçen sene sattım. Pişmanım. Bu kadar değerleneceğini bilmiyordum. Bence satma derim. Genişletmek için tıkla... Aslında kasa çok değerlenmiyor dolara endeksli olduğu için dolar artınca fiyatı da artıyor dolar şu an mevduat koruma mevzusu yüzünden en azından seçime kadar sabit kalacağı için aşağı yukarı çok bi oynama olmayacaktır muhtemelen.
ELTurko Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 46 Makaleler 1 30 Aralık 2022 #7 Belki yıllardır 1-2 kere anca girmişimdir CS'ye. Şansıma 2. Ölüm maçında düştü. Neyse para lazım değil şuan kenarda dursun. Zaten 100 TL de para değil artık.
Belki yıllardır 1-2 kere anca girmişimdir CS'ye. Şansıma 2. Ölüm maçında düştü. Neyse para lazım değil şuan kenarda dursun. Zaten 100 TL de para değil artık.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.421 Çözümler 8 30 Aralık 2022 #8 ELTurko dedi: Belki yıllardır 1-2 kere anca girmişimdir CS'ye. Şansıma 2. ölüm maçında düştü. Neyse para lazım değil şu an kenarda dursun. Zaten 100 TL de para değil artık. Genişletmek için tıkla... Paraya ihtiyacınız yok ise satmayın hocam. Steam'in pazar sistemi güncel kur üzerinden satış yapılıyor. İleride ne olacağını bilemeyiz.
ELTurko dedi: Belki yıllardır 1-2 kere anca girmişimdir CS'ye. Şansıma 2. ölüm maçında düştü. Neyse para lazım değil şu an kenarda dursun. Zaten 100 TL de para değil artık. Genişletmek için tıkla... Paraya ihtiyacınız yok ise satmayın hocam. Steam'in pazar sistemi güncel kur üzerinden satış yapılıyor. İleride ne olacağını bilemeyiz.