Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 12 Eylül 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, kısa bir süre önce CS: GO oyununda silah tasarımı yapmaya başladım. Bu konu altında yaptığım tasarımları sizlerle paylaşacağım. Öneri ve düşünceleriniz benim için önemlidir. Bu ilk yaptığım çalışma biraz amatörce. Steam Workshop :: M4A1-S SOFT SIKIN Bunlar da diğer çalışmalarım, merak saldıkça 2. ve 3. tasarımları Photoshoptan 3 boyutlu olarak tasarladım. Steam Workshop :: M4A1-S DRAC Steam Workshop :: AWP/BUTCHER Steam Workshop :: P90/ Buster
Merhaba arkadaşlar, kısa bir süre önce CS: GO oyununda silah tasarımı yapmaya başladım. Bu konu altında yaptığım tasarımları sizlerle paylaşacağım. Öneri ve düşünceleriniz benim için önemlidir. Bu ilk yaptığım çalışma biraz amatörce. Steam Workshop :: M4A1-S SOFT SIKIN Bunlar da diğer çalışmalarım, merak saldıkça 2. ve 3. tasarımları Photoshoptan 3 boyutlu olarak tasarladım. Steam Workshop :: M4A1-S DRAC Steam Workshop :: AWP/BUTCHER Steam Workshop :: P90/ Buster
nonameaccount Hectopat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 344 12 Eylül 2015 #2 Bence gayet güzel olmuş, tasarımlarını geliştirerek ileride çok güzel işler yapabilirsin. Başarılar
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 12 Eylül 2015 #3 Son çalışmam Steam Workshop :: USP-S/ Assasin