tugramollamehmetoglu Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #1 Ben topluluk sunucusunda oynuyorum, silahı sol ele almak istiyorum, alıyorum righthand 0 yazarak. Elimdeki silahı inceleyip silah değişince ya da direkt silah değişince tekrardan sağ ele alıyor. Kod 1'e geçiyor tekrardan, neden?
Ben topluluk sunucusunda oynuyorum, silahı sol ele almak istiyorum, alıyorum righthand 0 yazarak. Elimdeki silahı inceleyip silah değişince ya da direkt silah değişince tekrardan sağ ele alıyor. Kod 1'e geçiyor tekrardan, neden?
arda662 Kilopat Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 1.231 Makaleler 6 Çözümler 26 Yer Mersin 16 Aralık 2020 #2 Viewmodel Generator atölye haritası üzerinden yaparsanız kalıcı olur diye düşünüyorum. "righthand 0" komutunun neden işe yaramadığını bilmiyorum.
Viewmodel Generator atölye haritası üzerinden yaparsanız kalıcı olur diye düşünüyorum. "righthand 0" komutunun neden işe yaramadığını bilmiyorum.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 16 Aralık 2020 #3 Sadece righthand_0 mı yazıyorsun? Başına CL koy.
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 16 Aralık 2020 #4 Kod:Panoya kopyala cl_righthand 0 Yazarak alıyorsunuz değil mi sola?
tugramollamehmetoglu Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #5 alyhisa dedi: Sadece righthand_0 mı yazıyorsun? Başına CL koy. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de CL koyuyorum. Dedim ya ayrıca sol ele alıyorum diye righthand 0 yazınca sadece almıyor sol ele. Bu nasıl bir saçma soru? InJustice dedi: Kod:Panoya kopyala cl_righthand 0 Yazarak alıyorsunuz değil mi sola? Genişletmek için tıkla... Evet.
alyhisa dedi: Sadece righthand_0 mı yazıyorsun? Başına CL koy. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de CL koyuyorum. Dedim ya ayrıca sol ele alıyorum diye righthand 0 yazınca sadece almıyor sol ele. Bu nasıl bir saçma soru? InJustice dedi: Kod:Panoya kopyala cl_righthand 0 Yazarak alıyorsunuz değil mi sola? Genişletmek için tıkla... Evet.
BayOcean Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #6 arda662 dedi: Viewmodel Generator atölye haritası üzerinden yaparsanız kalıcı olur diye düşünüyorum. "righthand 0" komutunun neden işe yaramadığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, hatta belirli bir tuşa atayıp sadece onu kullanarak sağ-sol ellerde geçiş yapabiliyorsunuz.
arda662 dedi: Viewmodel Generator atölye haritası üzerinden yaparsanız kalıcı olur diye düşünüyorum. "righthand 0" komutunun neden işe yaramadığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, hatta belirli bir tuşa atayıp sadece onu kullanarak sağ-sol ellerde geçiş yapabiliyorsunuz.
dakmuzikk Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 123 16 Aralık 2020 #7 BayOcean dedi: Doğrudur, hatta belirli bir tuşa atayıp sadece onu kullanarak sağ-sol ellerde geçiş yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam onu nasıl yapabilirim?
BayOcean dedi: Doğrudur, hatta belirli bir tuşa atayıp sadece onu kullanarak sağ-sol ellerde geçiş yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam onu nasıl yapabilirim?
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 16 Aralık 2020 #8 dakmuzikk dedi: Hocam onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... "bind (istediğin tuş) cl_righthand 0" kodu ile yapabilirsin.
dakmuzikk dedi: Hocam onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... "bind (istediğin tuş) cl_righthand 0" kodu ile yapabilirsin.
dakmuzikk Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 123 16 Aralık 2020 #9 348606 dedi: "bind (istediğin tuş) cl_righthand 0" kodu ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
348606 dedi: "bind (istediğin tuş) cl_righthand 0" kodu ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 16 Aralık 2020 #10 dakmuzikk dedi: Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer atayacağınız tuşta farklı bir komut varsa altta verdiğim örneklere göre yapın. CTRL: bind ctrl "+duck;cl_righthand 0" SHIFT: bind shift "+speed;cl_righthand 0" TAB: bind "TAB" "+showscores;cl_righthand 0" ENTER: bind "ENTER" "cl_righthand 0"
dakmuzikk dedi: Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer atayacağınız tuşta farklı bir komut varsa altta verdiğim örneklere göre yapın. CTRL: bind ctrl "+duck;cl_righthand 0" SHIFT: bind shift "+speed;cl_righthand 0" TAB: bind "TAB" "+showscores;cl_righthand 0" ENTER: bind "ENTER" "cl_righthand 0"