Arkadaşlar benim böyle bir stickerli silahım var fakat fiyatı 2TL olarak gözüküyor üstündeki stickerlerden bazıları pahalı 20-30 TL galiba kazıtırsam sticker hesabıma gelir mi 20-30 TL fiyatından satabilir miyim?
Sticker'ı kazırsan yok olur. Skin 2 lira diye 2 liradan satışa sunmak zorunda değilsin, stickerlı skinleri daha pahalıdan koyabilirsin, alıcısı çıkabilir.
Sticker'ı kazırsan yok olur. Skin 2 lira diye 2 liradan satışa sunmak zorunda değilsin, stickerlı skinleri daha pahalıdan koyabilirsin, alıcısı çıkabilir.
Çıkartmaları kazıyınca envanterinize gelmez hiçbir şekilde. Ayrıca ben çıkartmayı tamamen kazımaktan bahsediyorum. 1-2 kere kazırsanız çıkartma eskir sadece, yok olmaz. Yapıştırılmış çıkartmayı envantere geri döndürme diye bir şey yok ne yazık ki.
Çıkartmalı skinlerin net bir değer hesaplaması yok. Skin'e üstündeki çıkartmaların tam değeri eklenmez. Binlerce dolarlık iBUYPOWER, Titan (Holo, Katowice 2014) çıkartmalarına sahip skin'lerde bile durum bu şekilde.
Siz de skin değeri + 10 TL gibi listelemeyi deneyebilirsiniz. Meraklısı denk gelirse alabilir.