Merhaba, arkadaşımın hesabına CS2 düşmüştü bende onun hesabına girip indirdim ve oynamayı denedim fakat bilgisayarımdan dolayı FPS droplar yediğim için CS2'yi silmek istiyorum fakat aktif olarak CS:GO'da oynuyorum bu yüzden CS:GO'yu silmek istemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim <3.
Öncelikle merhaba. CS:GO'yu kaldırmadan CS 2'yi silmek istiyorsan Steam Destek bölümüne tıklayıp oradan CS:GO oyununu seçtikten sonra DLC bölümünden CS2'nin test DLC'lerini iade ederek bu sorunu çözebilirsin.
Evet aynı durum benim de başıma geldi. CS:GO oynayabilmek için CS2 DLC'lerini kalıcı olarak sildim. Sonrasında DLC ya da ekstra içerik eksik kısmından tekrar hesabıma geri aldım.
Evet aynı durum benim de başıma geldi. CS:GO oynayabilmek için CS2 DLC'lerini kalıcı olarak sildim. Sonrasında DLC ya da ekstra içerik eksik kısmından tekrar hesabıma geri aldım.