CS:GO Silver 3'te takıldım

HLAB51

Hectopat
Arkadaşlar oyunun otomatik eşleştirmesi çok dengesiz ve bundan dolayı rütbe atlayamıyorum. Hep böyle saçma eşleştirmeler yüzünden kaybediyorum. Takım olarak oynayacak arkadaşım yok (isteyen ekleyebilir) bunun dışında yapılabilecek bir şey var mıdır?

Dosya Ekleri

• csgo silver 3.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 147
  • csgo silver 3-2.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 120
  • silver 3-3.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 138
Tavsiyem 5 kişilik gruplarla girip oynamayan veya yeni hesap açman. O seviyelerde tek başına rank atlamak çok zor.

Hocam aiminizi geliştirebileceğiniz mapler var. Onlardan yükleyin aiminizi geliştirin ben Silver 1'dim 2 sene önce. Şu an globalim+FACEIT 10 levelim. Isınmadan oyuna girmeyin.

Grup takılmaya çalış ve sürekli takımın ile beraber olmaya bak.

Silver eloda takım çok da önemli değil. Biz ara sıra troll mm giriyoruz. 2 kişi bile çok kolay yeniyoruz. Silver elo çok basit ısınıp gireceksin direkt rank atlarsın. Ama 1-9 kd ile oynarsan Silver 1'e düşersin.

@HLAB51 ben novadan çıkamıyordum, şu an keyfi oynasam bile globalim. Önerilerim;
- Kesinlikle DC sunucuları vs. takım bul. Takımsız girmek demek, troll yeme ihtimali ile rank çıkmanı etkileyen bir faktör.
- Tüm haritaların bomba, flash yerlerini öğren. Taktiksek oyunda işine yaracaktır.
- Dust 2'den farklı mapler edin kendine.
- Kd oranın önemli.
- Biraz da aim kasmaya çalış.
(Bunları yaptıktan sonra imkanı yok rank çıkamamanın)

Grup takılmaya çalış ve sürekli takımın ile beraber olmaya bak.

Ölmemek için gerekirse takımın arkasında dur bırak öndeki ölsün.

Yanlış bir bakış açısı, bu taktik en fazla takım oyununda kaybetmesine sebep olur. Tek başına yaşasa bile takımı para alamayacak. Bu da 1 el tabanca ile oynayacakları anlamına geliyor.

Haklısınız hocam.

Ölmemek için gerekirse takımın arkasında dur bırak öndeki ölsün.

Rush 5 kişi atılır arkada durursanız küfür yersiniz ki haklılar. Öndekiler ölünce tek kalınca da eli alamayacağınıza göre bu taktik boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…