CS:GO Silver 3'te takıldım

Rush 5 kişi atılır arkada durursanız küfür yersiniz ki haklılar. Öndekiler ölünce tek kalınca da eli alamayacağınıza göre bu taktik boş.

Arkayı da koruyabilir. Zira arkadan gelen 1 kişi mutlaka oluyor böyle rush yapılınca. Hele ki P90 varsa.

Arkayı da koruyabilir. Zira arkadan gelen 1 kişi mutlaka oluyor böyle rush yapılınca. Hele ki P90 varsa.

D2'de rush atarken arka tutmak önemli. Mid açılanlar oluyor lower, rushlayanlar oluyor vesaire vesaire.

@WololoTR doğru. Bayağı adaletsiz eşleştirme olmuş bu, silver adam bunlara karşı oynayabilse zaten silver olmazdı.

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama oyunun eşleştirme mantığını çözemiyorum. Ben silver 3 isem karşıma da silver veya en fazla nova gelmesi mantıklı değil mi? LEM bile atıyor karşıma benim takım ise silver 2-3-4. Hadi ben başarılı bir oyun sergiledim diyelim ama tek başıma takımı kurtaramam ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…