E eminkarahan___ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 34 16 Haziran 2020 #1 Rankım Silver 6 idi. Hileler açıldığı için 1 maç kazan dedi, yaptım Silver 2 attı. Neden böyle oldu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2020
furkan3318 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #2 Silver 6 diye rank mı varmış hocam?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.349 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 16 Haziran 2020 #3 furkan3318 dedi: Silver 6 Genişletmek için tıkla... S Elite Master galiba :d eminkarahan___ dedi: Hileler açıldığı için Genişletmek için tıkla... Takımınızdan biri hile kullanmış demek ki ve aldığınız galibiyetler yok sayılmış. Ona göre tekrar bi ranka atmış sizi.
furkan3318 dedi: Silver 6 Genişletmek için tıkla... S Elite Master galiba :d eminkarahan___ dedi: Hileler açıldığı için Genişletmek için tıkla... Takımınızdan biri hile kullanmış demek ki ve aldığınız galibiyetler yok sayılmış. Ona göre tekrar bi ranka atmış sizi.
Maximilian Kilopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #4 eminkarahan___ dedi: Rankım Silver 6 idi. Hileler açıldığı için 1 maç kazan dedi, yaptım Silver 2 attı. Neden böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Dostum Rankın baya düşük sen çok kötü performans sergiledin ondan düşürdü. Bende oyuna üç ay ara vermiştim tekrar başladım DMG'den MGE'ye attı bu gayet normadır.
eminkarahan___ dedi: Rankım Silver 6 idi. Hileler açıldığı için 1 maç kazan dedi, yaptım Silver 2 attı. Neden böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Dostum Rankın baya düşük sen çok kötü performans sergiledin ondan düşürdü. Bende oyuna üç ay ara vermiştim tekrar başladım DMG'den MGE'ye attı bu gayet normadır.