CS:GO Silver için öneri

Rudenz

Hectopat
Yakın zamanda CS:GO'ya tekrar başladım. Oyunda iyi değilim her gün aimbot haritalarında 1500 küsur bot HS atıyorum. Ardından yprac bot haritalarında smoke ve prefire çalışıyorum ama rekabetçi girdiğimde en az adam vuran hep benim. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum. İnfolu oynuyorum oldukça ses çıkarmadan dikkatli oynamaya çalışıyorum ya çok yavaş kalıyorum ya da pozisyon aldığımda çıkan rakip beni vuruyor. Öneriniz nedir ne yapmalıyım benimle beraber başlayan arkadaş nova 2 olmuş. Bense yerimde sayıyorum. Rek Win sayım 7 oldu S3'den 4 olamadım

Tecrübelerinize talibim :)

Rekabetçi girmeden önce antrenmanı botlarla yapmak tamamen boş iş bence. Direkt deathmatch gir antrenman yap. Botlar insan gibi hareket etmiyor, sana bir katkısı olmaz.

Çok küfür etme, toxic olma, takım arkadaşını öldürme ve az rapor yemeye çalış, eşleştirme puanın yükselir bu sayede güzel bir takım ile eşleşirsin. Öneri olarak adamların "zınk" diye çıkabileceği yerleri ezberle ve aim hizanı kafada tut. Sprey çalış ek olarak geri kalanlar oynadıkça oturur.

144 Hz monitör ve iyi sistem beni silver 3 ten leme kadar çıkarmıştı.
sistemim fazlasıyla iyi sistemsel sıkıntım yok kolsuzum biraz fps oyunlarını yeni yeni oynuyorum diyebilirim
Kendinize uygun çözünürlüğü, sensitivity ayarını bulduysanız eğer geriye kalan tek şey antrenman yapmak. Ekipmanların da önemi az değil tabii.
her gün yapıyorum ne kadar daha yapmam gerekiyor kendim gelişip gelişmediğimin farkına varamıyorum bu sebepten sormak istedim
Rekabetçi girmeden önce antrenmanı botlarla yapmak tamamen boş iş bence. Direkt deathmatch gir antrenman yap. Botlar insan gibi hareket etmiyor, sana bir katkısı olmaz.

Botlarla aim kasıyorum sonrasında prefire çalışıyorum haritaların yerlerini öğrenmek adına deathmatch girmedim hiç onu gireceğim.
Çok küfür etme, toxic olma, takım arkadaşını öldürme ve az rapor yemeye çalış, eşleştirme puanın yükselir bu sayede güzel bir takım ile eşleşirsin. Öneri olarak adamların "zınk" diye çıkabileceği yerleri ezberle ve aim hizanı kafada tut. Sprey çalış ek olarak geri kalanlar oynadıkça oturur.
toxic değilim az biraz ingilizcemle info vermeye çalışıyorum hep. bazı infoların ing sini telden cevirip oyle söylüyorum. Direk rek. girdiğim için yabancı geliyor genelde. türklerle oynadığımda ya hile yada bol küfür ediyorlar yaş itibariyle haz etmediğim tavırlar. oyunda kendimi geliştirmek istiyorum ama sanki yaptığım bütün çalışmalar fayda etmiyor gibi geliyor. boşa kürek çekiyor muşum gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı