CS:GO Silver rütbede takım arkadaşı arıyorum

i310100F

Hectopat
Daha fazla  
Silver 1'im. Takımı genelde ben taşıyorum. Çünkü takıma bomba çözmeyi bilmeyen adamlar geliyor. Aynı benim rütbelerimde Silver'dan çıkmama yardım edebilecek birilerini arıyorum. Günde 1-2 maç atsak yeter. Yardımcı olacak varsa sevinirim.

Silver 1'im. Takımı genelde ben taşıyorum. Çünkü takıma bomba çözmeyi bilmeyen adamlar geliyor. Aynı benim rütbelerimde Silver'dan çıkmama yardım edebilecek birilerini arıyorum. Günde 1-2 maç atsak yeter. Yardımcı olacak varsa sevinirim.
Hocam gelin uzun süredir oynamıyorum o yüzden rankım silver olabilir iyi oynarım zaten performans anlatılmaz oyunda gösterilir.

İstek attım hocam Steam adım sugar ray robinson. 2-3 gün kadar ranked giremem ama sonrasında katılabilirim maçlara. Ben de aynı şekilde Ruslardan dolayı güzel maç geçiremiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı