Silver 1'im. Takımı genelde ben taşıyorum. Çünkü takıma bomba çözmeyi bilmeyen adamlar geliyor. Aynı benim rütbelerimde Silver'dan çıkmama yardım edebilecek birilerini arıyorum. Günde 1-2 maç atsak yeter. Yardımcı olacak varsa sevinirim.
Hocam gelin uzun süredir oynamıyorum o yüzden rankım silver olabilir iyi oynarım zaten performans anlatılmaz oyunda gösterilir.Silver 1'im. Takımı genelde ben taşıyorum. Çünkü takıma bomba çözmeyi bilmeyen adamlar geliyor. Aynı benim rütbelerimde Silver'dan çıkmama yardım edebilecek birilerini arıyorum. Günde 1-2 maç atsak yeter. Yardımcı olacak varsa sevinirim.
1285666727Steam arkadaşlık kodunuzu paylaşırsanız istek atayım.
Snows Cherryson nick attım isteği.1285666727
Tamamdır hocam ark kodunu attım yukarıya bugün 17-18.00 gibi oynayabilirimHocam gelin uzun süredir oynamıyorum o yüzden rankım silver olabilir iyi oynarım zaten performans anlatılmaz oyunda gösterilir.
Silver 1'im. Takımı genelde ben taşıyorum. Çünkü takıma bomba çözmeyi bilmeyen adamlar geliyor. Aynı benim rütbelerimde Silver'dan çıkmama yardım edebilecek birilerini arıyorum. Günde 1-2 maç atsak yeter. Yardımcı olacak varsa sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.