CS:GO site önerisi

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam Technopat sakinleri. İlk başlarda CS:GO oynarken para kazanayım diye uygulama olarak g-loot denedim, para kazandırmadı. Siteye yöneleyim dedim. Pvpro çok yavaş ve pek kazandırmıyor. Bu CS:GO crash gibi bir sistem varmış. Wtf skins denedim, tüm para gitti. (tüm para gittiden kastım sitenin verdiği tüm para bitti, 1 kuruş yatırmadım.) Bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı? İyi sosyaller.

Selam Technopat sakinleri. İlk başlarda CS:GO oynarken para kazanayım diye uygulama olarak g-loot denedim, para kazandırmadı. Siteye yöneleyim dedim. Pvpro çok yavaş ve pek kazandırmıyor. Bu CS:GO crash gibi bir sistem varmış. Wtf skins denedim, tüm para gitti. (tüm para gittiden kastım sitenin verdiği tüm para bitti, 1 kuruş yatırmadım.) Bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı? İyi sosyaller.

Hiçbir site kazandırmıyor merak etmeyin :D Geçen gün 30 dolar kaybettim. Kaybedeceğimi bile bile hem de :( Bir umut doğuyor ama nafile.

Hevesini kırmak istemem ama dediğin kolay yoldan para kazanma kolay yoldan para kazanma ise saçmalıktan başka bir şey değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı