ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 14 Ocak 2021 #11 Berat Ekmk dedi: Az önce 100 dediniz Genişletmek için tıkla... Öylede her siteye göre değişiyor şans faktörü yeni siteyse genelde veriyor sonra batırıyor.
Berat Ekmk dedi: Az önce 100 dediniz Genişletmek için tıkla... Öylede her siteye göre değişiyor şans faktörü yeni siteyse genelde veriyor sonra batırıyor.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #12 Berat Ekmk dedi: Az önce 100 dediniz Genişletmek için tıkla... Arkadaş istatistikçi değil ki. Temsili söylüyor Kime ne çıkmış diye not alacak hali yok ya.
Berat Ekmk dedi: Az önce 100 dediniz Genişletmek için tıkla... Arkadaş istatistikçi değil ki. Temsili söylüyor Kime ne çıkmış diye not alacak hali yok ya.
Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #13 ronkanta dedi: Öylede her siteye göre değişiyor şans faktörü yeni siteyse genelde veriyor sonra batırıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır az önce 100 kişinin içinden dedin şimdi 300 oldu.
ronkanta dedi: Öylede her siteye göre değişiyor şans faktörü yeni siteyse genelde veriyor sonra batırıyor. Genişletmek için tıkla... Hayır az önce 100 kişinin içinden dedin şimdi 300 oldu.
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 14 Ocak 2021 #14 yigitburakd dedi: Para yatırmadan nasıl kazandığınızı anlatabilir misiniz? Tabii sakıncası yoksa Genişletmek için tıkla... Tabii csgofast sitesi 100 kere hak veriyor katlamak için 2 cent bazı zamanlarda o para 6 cent oluyor gece sonra onu rulet oynayıp katlamıştım. Berat Ekmk dedi: Hayır az önce 100 kişinin içinden dedin şimdi 300 oldu. Genişletmek için tıkla... Yani ortalama olarak dedim her zaman değişir bazen 300 bazen 100 bazen 50.Ben temsili demiştim zaten.
yigitburakd dedi: Para yatırmadan nasıl kazandığınızı anlatabilir misiniz? Tabii sakıncası yoksa Genişletmek için tıkla... Tabii csgofast sitesi 100 kere hak veriyor katlamak için 2 cent bazı zamanlarda o para 6 cent oluyor gece sonra onu rulet oynayıp katlamıştım. Berat Ekmk dedi: Hayır az önce 100 kişinin içinden dedin şimdi 300 oldu. Genişletmek için tıkla... Yani ortalama olarak dedim her zaman değişir bazen 300 bazen 100 bazen 50.Ben temsili demiştim zaten.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #15 Berat Ekmk dedi: Hayır az önce 100 kişinin içinden dedin şimdi 300 oldu. Genişletmek için tıkla... Temsili! %90 okullar açılır dediğin zaman tüm olasılıkları hesaplayıp değerlendiriyor musun? Hayır. Onun gibi bir şey
Berat Ekmk dedi: Hayır az önce 100 kişinin içinden dedin şimdi 300 oldu. Genişletmek için tıkla... Temsili! %90 okullar açılır dediğin zaman tüm olasılıkları hesaplayıp değerlendiriyor musun? Hayır. Onun gibi bir şey
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.579 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ocak 2021 #16 yigitburakd dedi: CS:GO net i denemeni öneririm. Ben de kasa açmayı düşünüyorum oradan bir umut Genişletmek için tıkla... Şuanda deniyorum zaten onu. ronkanta dedi: Csgofast, csgo500, easyskins güvenilir sitelerdir ama bunlara bulaşmanızı önermem sonunçta kumar. Genişletmek için tıkla... Şu hayatta helal gittik fakat hiç iyi birşey başımıza gelmedi, belki tersini denersem tutar. ronkanta dedi: Tabii csgofast sitesi 100 kere hak veriyor katlamak için 2 cent bazı zamanlarda o para 6 cent oluyor gece sonra onu rulet oynayıp katlamıştım. Yani ortalama olarak dedim her zaman değişir bazen 300 bazen 100 bazen 50.Ben temsili demiştim zaten. Genişletmek için tıkla... Csgofast kapalı galiba.
yigitburakd dedi: CS:GO net i denemeni öneririm. Ben de kasa açmayı düşünüyorum oradan bir umut Genişletmek için tıkla... Şuanda deniyorum zaten onu. ronkanta dedi: Csgofast, csgo500, easyskins güvenilir sitelerdir ama bunlara bulaşmanızı önermem sonunçta kumar. Genişletmek için tıkla... Şu hayatta helal gittik fakat hiç iyi birşey başımıza gelmedi, belki tersini denersem tutar. ronkanta dedi: Tabii csgofast sitesi 100 kere hak veriyor katlamak için 2 cent bazı zamanlarda o para 6 cent oluyor gece sonra onu rulet oynayıp katlamıştım. Yani ortalama olarak dedim her zaman değişir bazen 300 bazen 100 bazen 50.Ben temsili demiştim zaten. Genişletmek için tıkla... Csgofast kapalı galiba.
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.326 Makaleler 2 15 Ocak 2021 #17 Critness dedi: Şu anda deniyorum zaten onu. Şu hayatta helal gittik fakat hiç iyi bir şey başımıza gelmedi, belki tersini denersem tutar. Csgofast kapalı galiba. Genişletmek için tıkla... Kapalı değil csgofast123 yazana girin diğeri yabancı server.
Critness dedi: Şu anda deniyorum zaten onu. Şu hayatta helal gittik fakat hiç iyi bir şey başımıza gelmedi, belki tersini denersem tutar. Csgofast kapalı galiba. Genişletmek için tıkla... Kapalı değil csgofast123 yazana girin diğeri yabancı server.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.579 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2021 #18 ronkanta dedi: Kapalı değil csgofast123 yazana girin diğeri yabancı server. Genişletmek için tıkla... Anladım, girdi. Depozito istemeyen bir site önerebilir misiniz? Faceit diye birşey duydum, oradan kazanma ihtimalim var mı?
ronkanta dedi: Kapalı değil csgofast123 yazana girin diğeri yabancı server. Genişletmek için tıkla... Anladım, girdi. Depozito istemeyen bir site önerebilir misiniz? Faceit diye birşey duydum, oradan kazanma ihtimalim var mı?