1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 27 Temmuz 2021 #1 4-5 yıl önce çok site vardı ve birkaçı güvenliydi. Ben bazılarında item katlıyordum sonra geri alıyordum, hesabıma atıyordum. Hellcase mesela. Bu site güvenli midir ve bir sıkıntı çıkarır mı? 3 yıldır kullanmadığım için sizlere soruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021
4-5 yıl önce çok site vardı ve birkaçı güvenliydi. Ben bazılarında item katlıyordum sonra geri alıyordum, hesabıma atıyordum. Hellcase mesela. Bu site güvenli midir ve bir sıkıntı çıkarır mı? 3 yıldır kullanmadığım için sizlere soruyorum.
A ahmet akgn Centipat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #11 hell caseye paparadan para yatırsam suç sayar mı uzun zamandır cevap arıyorum kesin ve net bilen veya yatıranlar biliyorsa iyi olur Artı 0 Eksi
hell caseye paparadan para yatırsam suç sayar mı uzun zamandır cevap arıyorum kesin ve net bilen veya yatıranlar biliyorsa iyi olur
Murat Kaymak Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Sistem Özellikleri ATLAS-PRO/Intel Core i3 12100F/ASUS GeForce RTX 3060 DUAL V2 OC 12GB/16GB DDR4/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX RayTracing PC Cinsiyet Erkek Meslek Coğrafyacı 9 Ekim 2025 #12 ahmet akgn dedi: hell caseye paparadan para yatırsam suç sayar mı uzun zamandır cevap arıyorum kesin ve net bilen veya yatıranlar biliyorsa iyi olur Genişletmek için tıkla... hocam ne yaptın kasa açtın mı bu sitelerde bir sıkıntı yaşadın mı? ben bir işe girerken güvenlik soruşturmasında sorun olur diye bile çekiniyorum. Artı 0 Eksi
ahmet akgn dedi: hell caseye paparadan para yatırsam suç sayar mı uzun zamandır cevap arıyorum kesin ve net bilen veya yatıranlar biliyorsa iyi olur Genişletmek için tıkla... hocam ne yaptın kasa açtın mı bu sitelerde bir sıkıntı yaşadın mı? ben bir işe girerken güvenlik soruşturmasında sorun olur diye bile çekiniyorum.
G garevaci Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #13 Murat Kaymak dedi: hocam ne yaptın kasa açtın mı bu sitelerde bir sıkıntı yaşadın mı? ben bir işe girerken güvenlik soruşturmasında sorun olur diye bile çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede calisacaginiza bagli olarak bakilabilir, kesin bir cevap vermek mumkun degil. Artı 0 Eksi
Murat Kaymak dedi: hocam ne yaptın kasa açtın mı bu sitelerde bir sıkıntı yaşadın mı? ben bir işe girerken güvenlik soruşturmasında sorun olur diye bile çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede calisacaginiza bagli olarak bakilabilir, kesin bir cevap vermek mumkun degil.