peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 CS:GO Yükledim ve 4.3 yaptım fakat yanlarda siyah bar var. Bunu nasıl düzeltirim? 2 tane ekran kartım var AMD ve Intel Intel'de olmadı AMD'de ise CS:GO ayarlarında sağ tarafta ekran ayarları yok.
CS:GO Yükledim ve 4.3 yaptım fakat yanlarda siyah bar var. Bunu nasıl düzeltirim? 2 tane ekran kartım var AMD ve Intel Intel'de olmadı AMD'de ise CS:GO ayarlarında sağ tarafta ekran ayarları yok.
Mehmet Yasin Kilimlio Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 291 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #2 Intel'den yapacaksınız. Masaüstü çözünürlüğünü 1024x768'e alın. Ardından Intel'in programından ekran kısmına gelip aşağıda resimdeki gibi uzatılmışı seçin.
Intel'den yapacaksınız. Masaüstü çözünürlüğünü 1024x768'e alın. Ardından Intel'in programından ekran kısmına gelip aşağıda resimdeki gibi uzatılmışı seçin.
peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 Mehmet Yasin Kilimlio dedi: Intel'den yapacaksınız. Masaüstü çözünürlüğünü 1024x768'e alın. Ardından Intel'in programından ekran kısmına gelip aşağıda resimdeki gibi uzatılmışı seçin. Eki Görüntüle 1936254 Genişletmek için tıkla... Sağ ol işe yaradı ama sürekli böyle kullanamayacağım için her oyunu açarken bunu yapmam lazım daha kalıcı bir yöntem yok mu?
Mehmet Yasin Kilimlio dedi: Intel'den yapacaksınız. Masaüstü çözünürlüğünü 1024x768'e alın. Ardından Intel'in programından ekran kısmına gelip aşağıda resimdeki gibi uzatılmışı seçin. Eki Görüntüle 1936254 Genişletmek için tıkla... Sağ ol işe yaradı ama sürekli böyle kullanamayacağım için her oyunu açarken bunu yapmam lazım daha kalıcı bir yöntem yok mu?
Mehmet Yasin Kilimlio Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 291 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #4 peps dedi: Sağ ol işe yaradı ama sürekli böyle kullanamayacağım için her oyunu açarken bunu yapmam lazım daha kalıcı bir yöntem yok mu? Genişletmek için tıkla... Ekran çözünürlüğünüzü normale döndürebilirsiniz. Sadece o ayarı değiştirmeyin yeter. Oyuna girdiğinizde otomatik algılayacak zaten. Oyundan ayarlayabilirsiniz istediğiniz çözünürlüğü.
peps dedi: Sağ ol işe yaradı ama sürekli böyle kullanamayacağım için her oyunu açarken bunu yapmam lazım daha kalıcı bir yöntem yok mu? Genişletmek için tıkla... Ekran çözünürlüğünüzü normale döndürebilirsiniz. Sadece o ayarı değiştirmeyin yeter. Oyuna girdiğinizde otomatik algılayacak zaten. Oyundan ayarlayabilirsiniz istediğiniz çözünürlüğü.
peps Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 442 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 Mehmet Yasin Kilimlio dedi: Ekran çözünürlüğünüzü normale döndürebilirsiniz. Sadece o ayarı değiştirmeyin yeter. Oyuna girdiğinizde otomatik algılayacak zaten. Genişletmek için tıkla... Yanıtın için teşekkür ederim 10 saniye önce falan CS 1.6'daki gibi konsola -stretchaspect yazmayı denedim ve işe yaradı
Mehmet Yasin Kilimlio dedi: Ekran çözünürlüğünüzü normale döndürebilirsiniz. Sadece o ayarı değiştirmeyin yeter. Oyuna girdiğinizde otomatik algılayacak zaten. Genişletmek için tıkla... Yanıtın için teşekkür ederim 10 saniye önce falan CS 1.6'daki gibi konsola -stretchaspect yazmayı denedim ve işe yaradı