Berat Can Erez Kilopat Katılım 11 Temmuz 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2019 #1 Merhaba CS:GO'yu biraz oynadığımda önce donuyor sonra siyah ekran veriyor ama oyun arkada çalışmaya devam ediyor.
Merhaba CS:GO'yu biraz oynadığımda önce donuyor sonra siyah ekran veriyor ama oyun arkada çalışmaya devam ediyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 21 Mart 2019 #2 Bu diğer oyunlarda da oluyorsa ekran kartı sorunu olabilir. Furmark ile ekran kartınızı stres testine sokarak emin olabilirsiniz. Furmark'ta sorun olmazsa oyunun dosyalarını doğrulayın. SweetFX vb. uzantıları kaldırın. Artı 0 Eksi
Bu diğer oyunlarda da oluyorsa ekran kartı sorunu olabilir. Furmark ile ekran kartınızı stres testine sokarak emin olabilirsiniz. Furmark'ta sorun olmazsa oyunun dosyalarını doğrulayın. SweetFX vb. uzantıları kaldırın.
KS KS Berat Can Erez Kilopat Katılım 11 Temmuz 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2019 #3 Ekran kartı sorunu ise büyük bi sorun mudur? Şimdi denedim de nvidida ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım hata almadım acaba bu kesinlikle ekran kartında mı problem olduğunu gösteriyor Artı 0 Eksi
Ekran kartı sorunu ise büyük bi sorun mudur? Şimdi denedim de nvidida ekran kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktım hata almadım acaba bu kesinlikle ekran kartında mı problem olduğunu gösteriyor
Veharşes Femtopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #4 Berat Can Erez dedi: Merhaba CS:GO'yu biraz oynadığımda önce donuyor sonra siyah ekran veriyor ama oyun arkada çalışmaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim problemi nasıl çözdün? Artı 0 Eksi
Berat Can Erez dedi: Merhaba CS:GO'yu biraz oynadığımda önce donuyor sonra siyah ekran veriyor ama oyun arkada çalışmaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim problemi nasıl çözdün?