CS:GO siyah ekran sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
CS'de maç buluyor giriyorum, biraz yüklendikden sonra ekran kararıyor. Bir daha gelmiyor oyun ne alt a alınıyor ne de bir şey yapılıyor. PC'yi Power tuşundan kapamak zorunda kalıyorum. Dün bir şey yoktu bu gün sebep yokken böyle oldu oyunu sildim. Baştan yükledim Steam'de aynı şekilde 1 2 çözüm vardı onları da yaptım ama sonuç yine aynı.
Yardım eder misiniz? Tek oynadığım oyundu çözmem lazım.

Sistemim Xeon X5460 3.7 overclock Sapphire HD6850 4 GB RAM PSU 550W yetersiz kalması imkansız hiç bir sorun yokken birden bire oldu sadece CS:GO'da oluyor oyunu sildim baştan yükledim dosyaları doğruladım internette olan çözümleri de yaptım driverlerimde güncel her şeyim güncel fakat bu sorun oluştu.

Sistemim Xeon X5460 3.7 overclock Sapphire HD6850 4 GB RAM PSU 550W yetersiz kalması imkansız hiçbir sorun yokken birden bire oldu sadece CS:GO'da oluyor oyunu sildim baştan yükledim dosyaları doğruladım internette olan çözümleri de yaptım driverlerimde güncel her şeyim güncel fakat bu sorun oluştu.

Üzücü bir durum gerçekten, sadece CS:GO'da mı oluyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı