zSensei Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 4-5 ay önce CS:GO'da çözünürlükle ilgili bir ayar yapmıştım. Sanırım oyunun veya monitörün desteklemediği bir çözünürlük girmiştim. Bu ayarı yaptıktan sonra 4-5 ay verdim. Şimdi açtığımda siyah ekran veriyor. Diğer konulara baktım bulamadım.
4-5 ay önce CS:GO'da çözünürlükle ilgili bir ayar yapmıştım. Sanırım oyunun veya monitörün desteklemediği bir çözünürlük girmiştim. Bu ayarı yaptıktan sonra 4-5 ay verdim. Şimdi açtığımda siyah ekran veriyor. Diğer konulara baktım bulamadım.
zangetsl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 287 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #2 Oyunu silip yüklediniz mi? İşe yarayabilir. Artı 0 Eksi
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 2 Şubat 2023 #3 Hocam başlatma ayarlarına -w 1024 -h 720 yazın. Ondan sonra oyuna girip ayarlarsınız. Artı 0 Eksi
R rathores Femtopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #4 Steam üzerinden dosyaların doğruluğunu sorgulayıp güncelleme yapmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS zSensei Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #5 safadoganayss dedi: Hocam başlatma ayarlarına -w 1024 -h 720 yazın. Ondan sonra oyuna girip ayarlarsınız. Genişletmek için tıkla... Olmadı ama kodu yazdıktan sonra oyunu açınca ekranda RESETTEN ve sonrasında BEKLEME MODU yazıyor. rathores dedi: Steam üzerinden dosyaların doğruluğunu sorgulayıp güncelleme yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... yaptım zaten ve sürücülerimde güncel zangetsl dedi: Daha denemedim ancak baktım olmuyor en son onu deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
safadoganayss dedi: Hocam başlatma ayarlarına -w 1024 -h 720 yazın. Ondan sonra oyuna girip ayarlarsınız. Genişletmek için tıkla... Olmadı ama kodu yazdıktan sonra oyunu açınca ekranda RESETTEN ve sonrasında BEKLEME MODU yazıyor. rathores dedi: Steam üzerinden dosyaların doğruluğunu sorgulayıp güncelleme yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... yaptım zaten ve sürücülerimde güncel zangetsl dedi: Daha denemedim ancak baktım olmuyor en son onu deneyeceğim. Genişletmek için tıkla...
safadoganayss Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 895 Çözümler 21 2 Şubat 2023 #6 zSensei dedi: Olmadı ama kodu yazdıktan sonra oyunu açınca ekranda resetten ve sonrasında bekleme modu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam/userdata/kullanıcıkodu/730/local/cfg klasörü içindeki dosyaları silip dosyaları doğrulamayın deneyin. Artı 0 Eksi
zSensei dedi: Olmadı ama kodu yazdıktan sonra oyunu açınca ekranda resetten ve sonrasında bekleme modu yazıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam/userdata/kullanıcıkodu/730/local/cfg klasörü içindeki dosyaları silip dosyaları doğrulamayın deneyin.