SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.016 Çözümler 4 23 Mart 2023 #11 KebablıKavurma1 dedi: Yeni skinler çok daha iyi görüneceğinden fiyatı artacaktır. Şu anda en çok tercih edilen skinlerden alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam the empress tercih edilen bir skin mi? Benjamin the Ferel dedi: Öncelikle selam. Biliyorsunuz ki CS 2 resmi olarak duyuruldu. Ben de skin fiyatlarının yükseleceğini düşündüm. Sizce yükselir mi? Kaç TL'lik skin almalıyım? Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... The empress güzel.
KebablıKavurma1 dedi: Yeni skinler çok daha iyi görüneceğinden fiyatı artacaktır. Şu anda en çok tercih edilen skinlerden alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam the empress tercih edilen bir skin mi? Benjamin the Ferel dedi: Öncelikle selam. Biliyorsunuz ki CS 2 resmi olarak duyuruldu. Ben de skin fiyatlarının yükseleceğini düşündüm. Sizce yükselir mi? Kaç TL'lik skin almalıyım? Öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... The empress güzel.
5 504940 Centipat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 568 23 Mart 2023 #12 Belli başlı skinlerin fiyatı şu anda Source 2 ile uçmuş durumda, bir skin alacaksanız fiyat geçmişini inceleyin.
Belli başlı skinlerin fiyatı şu anda Source 2 ile uçmuş durumda, bir skin alacaksanız fiyat geçmişini inceleyin.