Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #1 ByNoGame'den skin aldığımızda takas ile geliyor. Skin bu skini direkt satabiliyor muyuz veya takaslıyabiliyor muyuz yoksa 1 hafta banı oluyor mu?
ByNoGame'den skin aldığımızda takas ile geliyor. Skin bu skini direkt satabiliyor muyuz veya takaslıyabiliyor muyuz yoksa 1 hafta banı oluyor mu?
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 4 Mart 2022 #2 Satabilirsin, takaslayamazsın. Artı 0 Eksi
KS KS Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #3 berkingbad dedi: Satabilirsin, takaslayamazsın. Genişletmek için tıkla... 1 hafta takas banı olur ama direk satabilirsin diyorsun yani. Artı 0 Eksi
berkingbad dedi: Satabilirsin, takaslayamazsın. Genişletmek için tıkla... 1 hafta takas banı olur ama direk satabilirsin diyorsun yani.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.526 Makaleler 15 Çözümler 720 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #4 Direkt topluluk pazarında satabilirsiniz ama 1 hafta takas edemezsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 4 Mart 2022 #5 Furkan78 dedi: 1 hafta takas banı olur ama direk satabilirsin diyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Furkan78 dedi: 1 hafta takas banı olur ama direk satabilirsin diyorsun yani. Genişletmek için tıkla... Evet.
FoxinTheBox Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 537 Çözümler 4 4 Mart 2022 #6 beyler ben şimdi bu skini alsam steam pazar da satabiliyor muyum? birde bunu steam cüzdanımda ki parayla alabilir miyim? Artı 0 Eksi
beyler ben şimdi bu skini alsam steam pazar da satabiliyor muyum? birde bunu steam cüzdanımda ki parayla alabilir miyim?
KS KS Furkan78 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 685 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #7 FoxinTheBox dedi: Ben şimdi bu skini alsam Steam pazar da satabiliyor muyum? Bir de bunu Steam cüzdanımda ki parayla alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Abi Steam cüzdanındaki paran ile ByNoGame'den skin alamazsın. FoxinTheBox dedi: Ben şimdi bu skini alsam Steam pazar da satabiliyor muyum? Bir de bunu Steam cüzdanımda ki parayla alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Steam pazarda direk satabilirsin aldığında takas ile sana geliyor ama 1 hafta takas banın oluyor skinin. FoxinTheBox dedi: Ben şimdi bu skini alsam Steam pazar da satabiliyor muyum? Bir de bunu Steam cüzdanımda ki parayla alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam istersen Discord'dan //FRK//#4532 ekleyin oradan size birkaç bir şey yazayım. Artı 0 Eksi
FoxinTheBox dedi: Ben şimdi bu skini alsam Steam pazar da satabiliyor muyum? Bir de bunu Steam cüzdanımda ki parayla alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Abi Steam cüzdanındaki paran ile ByNoGame'den skin alamazsın. FoxinTheBox dedi: Ben şimdi bu skini alsam Steam pazar da satabiliyor muyum? Bir de bunu Steam cüzdanımda ki parayla alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Steam pazarda direk satabilirsin aldığında takas ile sana geliyor ama 1 hafta takas banın oluyor skinin. FoxinTheBox dedi: Ben şimdi bu skini alsam Steam pazar da satabiliyor muyum? Bir de bunu Steam cüzdanımda ki parayla alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam istersen Discord'dan //FRK//#4532 ekleyin oradan size birkaç bir şey yazayım.