CS:GO Skin Bulanık Gözükme Sorunu

MerT3544

Kilopat
Daha fazla  
CS:GO'da sorun vardı, silip yükledim. GeForce'dan optimize edip oyuna girdim, bir baktım skinler bulanık gözüküyor, ne yaptıysam düzelmedi. Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Çözünürlük ve diğer grafik ayarlarını kontrol edin.

Oyun içi çözünürlük ayarlarını artırabilirsin.

C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\340036589\730\local\cfg yolundaki video.txt dosyasını silerseniz oyunun görüntü ayarlarını sıfırlayabilirsiniz.

Geforce'dan optimize ettim demişsiniz yüksek ihtimalle bir ayarın açık/yüksek olmasından kaynaklanıyor olabilir. Grafik ayarlarınızı sıfırlayın.

Aynı sorun bende de var.

AMD Tüm ayarları sıfırladım. Configleri sıfırladım. Bütün ayarları sona getirdim. AMD ve CS:GO ayarlarını sona getirdim. Hiç birinde çözülmedi.

Aynı sorun bende de var.

AMD Tüm ayarları sıfırladım. Configleri sıfırladım. Bütün ayarları sona getirdim. AMD ve CS:GO ayarlarını sona getirdim. Hiç birinde çözülmedi.
Oyunu yeniden kurup dener misiniz ?

CS:GO'da sorun vardı, silip yükledim. GeForce'dan optimize edip oyuna girdim, bir baktım skinler bulanık gözüküyor, ne yaptıysam düzelmedi. Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Görüntü ayarlarında shader detayı diye bir sekme var onu yükseğe alırsan skinlerin bulanıklığı gidecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…