Çözüldü CS:GO skin dokuları yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

AXCHNEER

Megapat
Makaleler
2
Merhaba, yakın zamanda bilgisayarımı sıfırladım ve CS:GO indirip oynamak istedim. Sürücüleri yükledim, dosya doğrulaması yaptım, başlangıç seçeneklerinde sadece bunlar yazıyor "-high -threads 8 -nojoy -novid". SG553 ve aug silahlarında dürbün açınca bir etiket geliyor ve zor görüyorum. Bir de nedense SG 553 silahımın skini geç yükleniyor. Hile ya da 3. parti program kullanmıyorum ama takımıma bir hile gelmişti.
Sistemim;
-Intel Core i5 1035G1.
-Nvidia GeForce MX330.
-8 GB DDR RAM.
-Oyun NVMe SSD'de kurulu.

Ekran Görüntüsü (1).png

Ekran Görüntüsü (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ne oldu bilmiyorum ama sorun çıkmaya başladıktan 30 dakika sonra tekrar girdim ve sorun çözüldü.
Görüntü ayarlarını değiştirir misiniz?
Merhaba, yakın zamanda bilgisayarımı sıfırladım ve CS:GO indirip oynamak istedim. Sürücüleri yükledim, dosya doğrulaması yaptım, başlangıç seçeneklerinde sadece bunlar yazıyor "-high -threads 8 -nojoy -novid". SG553 ve aug silahlarında dürbün açınca bir etiket geliyor ve zor görüyorum. Bir de nedense SG 553 silahımın skini geç yükleniyor. Hile ya da 3. parti program kullanmıyorum ama takımıma bir hile gelmişti.
Sistemim;
-Intel Core i5 1035G1.
-Nvidia GeForce MX330.
-8 GB DDR RAM.
-Oyun NVMe SSD'de kurulu.

Eki Görüntüle 846641

Eki Görüntüle 846642
nVidia sürücüsünden oyun ayarı yaptınız mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı