CS:GO skin fiyatları düşer mi?

WizardTR

Hectopat
Beyler ben 100TL'ye skin alacağım da ileride fiyatların düşmesinden korkuyorum. Böyle bir şey olabilir mi? 100 TL'nin altına çok düşer mi skinin parası?

Siparişle alırsanız zarar etme oranınız azalır. Bu aralar operasyon neredeyse bitecek. Tavsiyem çok da olmasa siparişle operasyon skinlerinden birazını alıp operasyon bittikten sonra daha fazlaya satmak.

Siparişle alırsanız zarar etme oranınız azalır. Bu aralar operasyon neredeyse bitecek. Tavsiyem çok da olmasa siparişle operasyon skinlerinden birazını alıp operasyon bittikten sonra daha fazlaya satmak.

Ben AK-47 skini alacağımda ne önerirsin? ByNoGame'de daha ucuza satıyorlar baktığımda.

Kasa dropları artmadığı sürece skin fiyatları artar yeni kasaların itemlerini almamaya çalış dropları az olan kasaların itemlerini almaya çalış.

Kasa dropları artmadığı sürece skin fiyatları artar yeni kasaların itemlerini almamaya çalış dropları az olan kasaların itemlerini almaya çalış.
AK-47 | Neon Revolution (Field-Tested)
veya
AK-47 | Frontside Misty (Field-Tested)
Alıcam düşmez dimi kolay kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…