44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 1 Eylül 2021 #1 CS:GO için skin alabileceğim siteler nelerdir? Dmarket aklıma ilk gelen ama daha ucuz market var mıdır?
CS:GO için skin alabileceğim siteler nelerdir? Dmarket aklıma ilk gelen ama daha ucuz market var mıdır?
Mustafa Salih Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 148 Çözümler 3 1 Eylül 2021 #2 Steam Community :: Steam Community Market steamcommunity.com
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 1 Çözümler 94 1 Eylül 2021 #3 Fiyatları bilmiyorum ama SkinPort, CS.MONEY ve SkinBaron'a bakabilirsiniz. Ek olarak BUFF'a da bakabilirsiniz ama kullanması karışık ve zor.
Fiyatları bilmiyorum ama SkinPort, CS.MONEY ve SkinBaron'a bakabilirsiniz. Ek olarak BUFF'a da bakabilirsiniz ama kullanması karışık ve zor.
44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 1 Eylül 2021 #4 Mustafa Salih dedi: Steam Community :: Steam Community Market steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Ucuza satan sitelerden bahsediyorum. Steam pazarından çok daha ucuza alınabiliyor dmarket gibi yerlerden. 183189 dedi: Fiyatları bilmiyorum ama skinport, CS. Money ve Skinbaron'a bakabilirsiniz. Ek olarak Buff'a da bakabilirsiniz ama kullanması karışık ve zor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Buff'ı daha önce önermişlerdi ama karışık geldi ve illa giriş yaptırmaya çalışıyor. Güvenli midir?
Mustafa Salih dedi: Steam Community :: Steam Community Market steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... Ucuza satan sitelerden bahsediyorum. Steam pazarından çok daha ucuza alınabiliyor dmarket gibi yerlerden. 183189 dedi: Fiyatları bilmiyorum ama skinport, CS. Money ve Skinbaron'a bakabilirsiniz. Ek olarak Buff'a da bakabilirsiniz ama kullanması karışık ve zor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Buff'ı daha önce önermişlerdi ama karışık geldi ve illa giriş yaptırmaya çalışıyor. Güvenli midir?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 1 Çözümler 94 1 Eylül 2021 #5 44Nihat07 dedi: Ucuza satan sitelerden bahsediyorum. Steam pazarından çok daha ucuza alınabiliyor dmarket gibi yerlerden. Teşekkürler, Buff'ı daha önce önermişlerdi ama karışık geldi ve illa giriş yaptırmaya çalışıyor. Güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Yani herkes kullanıyor ama çin sitelerine pek sıcak bakmıyorum ve para yüklemesi zor. Başka siteler kullanmanız daha mantıklı olur.
44Nihat07 dedi: Ucuza satan sitelerden bahsediyorum. Steam pazarından çok daha ucuza alınabiliyor dmarket gibi yerlerden. Teşekkürler, Buff'ı daha önce önermişlerdi ama karışık geldi ve illa giriş yaptırmaya çalışıyor. Güvenli midir? Genişletmek için tıkla... Yani herkes kullanıyor ama çin sitelerine pek sıcak bakmıyorum ve para yüklemesi zor. Başka siteler kullanmanız daha mantıklı olur.
Mustafa Salih Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 148 Çözümler 3 1 Eylül 2021 #6 44Nihat07 dedi: Ucuza satan sitelerden bahsediyorum. Steam pazarından çok daha ucuza alınabiliyor dmarket gibi yerlerden. Genişletmek için tıkla... Daha ucuz olduğunu biliyorum ama pek güvenilir değil Steam harici siteler.
44Nihat07 dedi: Ucuza satan sitelerden bahsediyorum. Steam pazarından çok daha ucuza alınabiliyor dmarket gibi yerlerden. Genişletmek için tıkla... Daha ucuz olduğunu biliyorum ama pek güvenilir değil Steam harici siteler.