CS:GO skin önerisi

Magamelaa

Hectopat
Daha fazla  
Steam bakiyemde 11 kuruş kalmiş ve topluluk pazarından bir skin aliyim en azindan dedim öneriniz nedir?

Böyle durumlarda genelde P2000 desenlerini alıyordum ben. Kuruşlara satılan, bana göre çok güzel P2000 desenleri oluyor, tavsiye ederim.

Hocam en ucuzu 60 kuruş P2000 de aslinda 11 yerine 30 kuruşum falan kalsa çoktan skin almiştim ama 11 kuruşa bulmak çok zor.

Paranız çok fazla ne diyeceğimi bilemedim. Pazar kısmından miktarı azaltıp çıkanlara bakınız.

O paraya ancak grafiti alınır.

Grafitti de olur hocam amaç kalan parayi elden çıkarmak.
Paranız çok fazla ne diyeceğimi bilemedim. Pazar kısmından miktarı azaltıp çıkanlara bakınız.

Hocam az geldiyse başka konulara bakabilirsiniz 20 TL'ye skin alinca kalan 11 kuruşu elden çıkarmak niye alay konusu oluyor anlamıyorum.

Bu gönderiyi nasıl CS:GO yerine oyun tavsiyelerinde yayınlamışlar anlayamadım ama önereyim:

Çok severek kullandığım bir graffiti. Zannımca 11 kuruşa skin yok anca bunlar var. Merak edenler olursa diye minimum 14 kuruş skin fiyatları.

Grafiti aldım ve konuyu yanlışlıkla oyun tavsiyelerine açmışım kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…