Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #1 Envateri güzelce dizmek istiyorum ama topluluk pazarını hayatta kullanmam, enayi değilim. ByNoGame dışında bütün önerilere açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2022
Envateri güzelce dizmek istiyorum ama topluluk pazarını hayatta kullanmam, enayi değilim. ByNoGame dışında bütün önerilere açığım.
Timur Özcan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 1.114 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS Prime A320M-K İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 RAM: GSkill Ripjawvs 8GB 3600 MHz x2 ROM 1 (C:): SanDisk SSD Plus 240GB (SSD) ROM 2 (D:): Toshiba DT01ACA100 1TB (HDD) Ekran Kartı: XFX RX 6600XT SWIFT 210 8GB Kasa: Power Boost VK-G3621C PSU: Corsair CV550 550W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2022 #2 swap.gg
Fruel Decapat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 89 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #3 BUFF163.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.161 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Ağustos 2022 #4 Fruel dedi: BUFF163. Genişletmek için tıkla... Oraya para yatırmak mümkün değil. Sadece skin alıp satmak için orası tüm ülkelerde. Sadece kendi ülkesinde, sanırsam Çin, para yatırılıyor. En iyi alım sitesi ise sanırım Bitskins, bir tane daha vardı ama unuttum.
Fruel dedi: BUFF163. Genişletmek için tıkla... Oraya para yatırmak mümkün değil. Sadece skin alıp satmak için orası tüm ülkelerde. Sadece kendi ülkesinde, sanırsam Çin, para yatırılıyor. En iyi alım sitesi ise sanırım Bitskins, bir tane daha vardı ama unuttum.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #5 Skinport ve DMarket nasıldır?
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.161 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Ağustos 2022 #6 Veli1026 dedi: Skindrop ve DMarket nasıldır? Genişletmek için tıkla... Skinport demek istediniz sanırsam. İyidir fakat alış ve satışları kapatmışlardı sanırsam, bir kontrol etmek gerekiyor. DMarket de iyidir.
Veli1026 dedi: Skindrop ve DMarket nasıldır? Genişletmek için tıkla... Skinport demek istediniz sanırsam. İyidir fakat alış ve satışları kapatmışlardı sanırsam, bir kontrol etmek gerekiyor. DMarket de iyidir.
Fruel Decapat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 89 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #7 kaane dedi: Oraya para yatırmak mümkün değil. Sadece skin alıp satmak için orası tüm ülkelerde. Sadece kendi ülkesinde, sanırsam Çin, para yatırılıyor. En iyi alım sitesi ise sanırım bitskins, bir tane daha vardı ama unuttum. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden site içi bakiye satan güvenilir kişiler bulmak mümkün. Onun dışında site bulmaktansa benim açımdan Facebook grubuna katılmak daha mantıklı uygun oranlardan oradan satın alabilirisiniz. Çoğu gruplarda zaten aracı kullanılıyor.
kaane dedi: Oraya para yatırmak mümkün değil. Sadece skin alıp satmak için orası tüm ülkelerde. Sadece kendi ülkesinde, sanırsam Çin, para yatırılıyor. En iyi alım sitesi ise sanırım bitskins, bir tane daha vardı ama unuttum. Genişletmek için tıkla... Discord üzerinden site içi bakiye satan güvenilir kişiler bulmak mümkün. Onun dışında site bulmaktansa benim açımdan Facebook grubuna katılmak daha mantıklı uygun oranlardan oradan satın alabilirisiniz. Çoğu gruplarda zaten aracı kullanılıyor.