w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Temmuz 2023 #11 kaane dedi: Direkt olarak skin satış sitelerinden satabilirsiniz hocam. Takaslar çalışıyor sonuçta. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam cüzdana gelsin istiyordum oyun alıcaktım, sipariş fiyatına sattım oyunu da aldım, genede teşekkürler.
kaane dedi: Direkt olarak skin satış sitelerinden satabilirsiniz hocam. Takaslar çalışıyor sonuçta. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam cüzdana gelsin istiyordum oyun alıcaktım, sipariş fiyatına sattım oyunu da aldım, genede teşekkürler.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.149 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Temmuz 2023 #12 w1llard dedi: Hocam Steam cüzdana gelsin istiyordum oyun alıcaktım, sipariş fiyatına sattım oyunu da aldım, genede teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yani aslında aynı mantık, nakde çevirip sonrasında bakiye olarak yüklenebilirdi. Ancak siz hallettiğinize göre sorun yok demektir
w1llard dedi: Hocam Steam cüzdana gelsin istiyordum oyun alıcaktım, sipariş fiyatına sattım oyunu da aldım, genede teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yani aslında aynı mantık, nakde çevirip sonrasında bakiye olarak yüklenebilirdi. Ancak siz hallettiğinize göre sorun yok demektir
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 10 Temmuz 2023 #13 kaane dedi: Yani aslında aynı mantık, nakde çevirip sonrasında bakiye olarak yüklenebilirdi. Ancak siz hallettiğinize göre sorun yok demektir Genişletmek için tıkla... Doğru aslında öyle de yapılabilirdi ama çoktan yaptım artık.
kaane dedi: Yani aslında aynı mantık, nakde çevirip sonrasında bakiye olarak yüklenebilirdi. Ancak siz hallettiğinize göre sorun yok demektir Genişletmek için tıkla... Doğru aslında öyle de yapılabilirdi ama çoktan yaptım artık.
Dagdevirenn Decapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #14 Teşekkürler.