CS:GO skin siteleri güvenilir mi?

maethril

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu CS:GO skin siteleri güvenilir mi sizce? Siteye giriş yaparken Steam hesabı ile giriş yapmamız gerekiyor bu yüzden pek güvenemedim. Eğer hesap çalınmazsa ban yeme gibi durumlar olabilir mi? Aktif kullandığınız site varsa önerebilir misiniz?

Kasa sitelerinde dikkatli olun benim bildigim hellcase var skin. Club var bu siteler cogu yabanci ve yerli CS:GO youtuberlarina sponsor olan siteler.

Arkadaşlar bu CS:GO skin siteleri güvenilir mi sizce? Siteye giriş yaparken Steam hesabı ile giriş yapmamız gerekiyor bu yüzden pek güvenemedim. Eğer hesap çalınmazsa ban yeme gibi durumlar olabilir mi? Aktif kullandığınız site varsa önerebilir misiniz?
DMARKET ve Skinport. Güvenilir olmayan bir yerden alışveriş yapmazsanız iyi. Ayrıca SkinBaron ve GamerPay de kullanılabilir.

Siteye bağlı. Mesela CS:GO empire, CS:GO roll güvenilir. Araştırın ve ondan sonra Steam hesabınız ile giriş yapın hocam.

Edit: Konu sahibi gambling sitelerinden bahsetmiyormuş yanlış anlamışım. Kusura bakmaıyn.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı