CS:GO skin siteleri

APlusMath

Decapat
Arkadaşlar, ilk olarak CS:GO'da skin sitelerinde kasalara anahtar parası ödemiyoruz değil mi? CS:GO'nun kendi sitesinden açmak mantıksız o zaman. Çünkü 0.40 dolara kasa açıyorsunuz sitelerde. CS:GO'da sadece kasa fiyatı 0.20 misal anahtar parası 21TL(2.5 dolar). Sitelerde anahtar parası ödemiyor muyuz?

Önerebileceğiniz siteler hangisi. Bu siteler kesin güvenilir midir? İşlemi nasıl yapiyoruz? Sizce siteler çok daha mı mantıklı? Yoksa direk skin almak en mantıklısı mı? Benim skinli silahım olsun istiyorum bir yandan. Pazardan almak en mantıklısı mı? Çok mu zarar ederim skin sitelerindeki kutulardan? Bu kutu açma işlemi genelde zararla bitiyor çünkü.

Daha önce CS go polygon gg diye bir site kullanmıştım bir tane kod girdim verdiği coinlerle oynayıp hiç para yatırmadan 10 TL ye yakın item çekmiştim internetten bakarsanız sitede kazanma yolları videosu fln mevcut

Hocam hiç bulaşmayın kasalara falan. Paramı sömürdüler benim. Bi' başladı mı bırakılmıyor gerçekten.

Hocam oyunda kullanabiliyor muyuz bu siteden çıkarttığımız skinleri?
Elbette. Geçen gün 5 doları 60 dolara katladım. (AWP Asiimov) Çektim ve bir hafta boyunca kullandım. Cyberpunk 2077 almak için sattım. Ancak yine de önermiyorum. İnsan kaybetmesine rağmen durduramıyor kendini. Kumar, adamı resmen içine çekiyor.

Hocam zevkine oynayacağım ya. Kumarı çok oynamayı sevmem. Sadece skin çıkarmak için oynayacağım. Site öneriniz var mı? Bir de silahlarıma skin almak için en mantıklı yol hangisi? 1) skin sitelerinden kumar oynayıp kasa açmak mı? 2)ByNoGame gibi sitelerden direk skini almak mı? 3)CS:GO topluluk pazarındaki marketten direk skini almak mı? Herhangi bir skin olsun yeter farketmez.

Açıkçası kasa açma sitelerinde şansınız yaver giderse söylediğim gibi 5 doları değil 60, 1060$ bile yapabilirsiniz. Ki yapan var. Ancak bu milyonda bir mi yoksa milyarda bir midir bilemem. Eğer biraz şansınız varsa kasa açma sitelerinde ikiye katlayıp itemi çekebilirsiniz. Ben Hellcase sitesini kullandım. Bakiye yüklemesi, skini çekmesi gayet kolay. (Ben önce kasa açıp sonra upgrade sistemi ile katladım.)

Hocam para kazanmak için oynamayacağım ya. Kumarda para kazanılacağına inanmam. Şans. Hem eğlence olsun hem de skinim olsun diye. CS:GO topluluk pazarındaki marketten alacaktım skinleri, böyle yaparak eğlenerek skin sahibi olayım. Beğenmediğimi satar, başka kasa açar veya başka skin alırım diyorum. Sizce mantıklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…