CS:GO skin yardımlaşma siteleri

Senin anlatmaya çalıştığın yardımlaşma değil, bana bedava para verecek enayi var mı diye arıyorsun. Yok öyle bir şey. Adam skini satar parasını alır sana niye atsın.
Fark ettiysen kullanmadığı dedim ama sen bilirsin tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bu kullanmadığın paranı bana ver demekle aynı şey. CS:GO skinleri ticaret ürünü sonuçta. Hangi AK-47 skinini istiyorsunuz?

Valla bu kullanmadığın paranı bana ver demekle aynı şey. CS:GO skinleri ticaret ürünü sonuçta. Hangi AK-47 skinini istiyorsunuz?
Reis işte para topluyorum belki yardımı dokunan biri bişeyler verir diye yazdım hem öyle bi site falan varsa diye AK-47 Redline veya frontside misty için para biriktiriyorum işte öyle yani.

CS:GO gibi oyunlarda skinlere para vermenizi önermiyorum. Zamanında bende çok para yatırdım ve şu an pişmanım. Konuya gelecek olursak bu devirde kimse tanımadığı kişiye bedavaya bir şey vermez.

Merhaba bildiğiniz CS:GO skin item vb. yardımlaşma siteleri var mı?
Bir AK-47 skini için çok ugrasıyorum da belki varsa satıp para biriktirip alacağım da.
Yazarsanız sevinirim.

CS:GO gibi oyunlarda skinlere para vermenizi önermiyorum. Zamanında bende çok para yatırdım ve şu an pişmanım. Konuya gelecek olursak bu devirde kimse tanımadığı kişiye bedavaya bir şey vermez.
Anladım hocam çok teşekkür ederim.

Hocam 1300₺ yatırdım 1170₺ geri aldım satıp yani kullanıp satabiliyoruz

Bu nedir?
Hocam 1300₺ yatırdım 1170₺ geri aldım satıp yani kullanıp satabiliyoruz
Evet bazıları bıçak çıkartıp realde paraya satıyorlar.
Bu nedir?

Evet bazıları bıçak çıkartıp realde paraya satıyorlar.
Ben bıçağa pek hevesli değilim skinlerimin güzel olması benim için yeterli hele hele AK-47 olursa tamamdır en sevdiğim ve en iyi kullandığım silahtır kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…