skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 24 Temmuz 2020 #21 Lumos dedi: 5000 TL civarı para yatırmıştım zamanında. Geziye falan çıkardım o parayla sonradan geliyor pişmanlığı. . Genişletmek için tıkla... Tamam hocam satıp parayı çekebiliyorsunuz? Baran Bey dedi: Bu nedir? Genişletmek için tıkla... Böyle sitelere girersen sonun benim gibi olur tuzağa düşersen tüm skinlerin gider
Lumos dedi: 5000 TL civarı para yatırmıştım zamanında. Geziye falan çıkardım o parayla sonradan geliyor pişmanlığı. . Genişletmek için tıkla... Tamam hocam satıp parayı çekebiliyorsunuz? Baran Bey dedi: Bu nedir? Genişletmek için tıkla... Böyle sitelere girersen sonun benim gibi olur tuzağa düşersen tüm skinlerin gider
Baran Bey Femtopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 20 25 Temmuz 2020 #22 Lumos dedi: 5000 TL civarı para yatırmıştım zamanında. Geziye falan çıkardım o parayla sonradan geliyor pişmanlığı. . Genişletmek için tıkla... 5000TL mi oha skyyy dedi: Tamam hocam satıp parayı çekebiliyorsunuz? Böyle sitelere girersen sonun benim gibi olur tuzağa düşersen tüm skinlerin gider Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. skyyy dedi: Tamam hocam satıp parayı çekebiliyorsunuz? Böyle sitelere girersen sonun benim gibi olur tuzağa düşersen tüm skinlerin gider Genişletmek için tıkla... Parayı nasıl çekebiliyoruz ?
Lumos dedi: 5000 TL civarı para yatırmıştım zamanında. Geziye falan çıkardım o parayla sonradan geliyor pişmanlığı. . Genişletmek için tıkla... 5000TL mi oha skyyy dedi: Tamam hocam satıp parayı çekebiliyorsunuz? Böyle sitelere girersen sonun benim gibi olur tuzağa düşersen tüm skinlerin gider Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. skyyy dedi: Tamam hocam satıp parayı çekebiliyorsunuz? Böyle sitelere girersen sonun benim gibi olur tuzağa düşersen tüm skinlerin gider Genişletmek için tıkla... Parayı nasıl çekebiliyoruz ?