Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 716 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #1 CS:GO'ya bir ara verdim ve dün tekrar başlama kararı aldım ve kendime birkaç skin aldım ama oyuna girince hiçbir skin gözükmüyor. Ve MP5-SD alınca elime MP 7 ve M4A1s alınca M4A4 geliyor. Ne yapmam lazım?
CS:GO'ya bir ara verdim ve dün tekrar başlama kararı aldım ve kendime birkaç skin aldım ama oyuna girince hiçbir skin gözükmüyor. Ve MP5-SD alınca elime MP 7 ve M4A1s alınca M4A4 geliyor. Ne yapmam lazım?
NoUsername Picopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 414 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #2 Envanterde de mi gözükmüyor? Artı 0 Eksi
KS KS Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 716 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #3 NoUsername dedi: Envanterde de mi gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... Hayır oyunda seçili olmasına rağmen olmuyor. Artı 0 Eksi
NoUsername dedi: Envanterde de mi gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... Hayır oyunda seçili olmasına rağmen olmuyor.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.551 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #4 Envanterden skinleri kuşanmadıysanız kuşanmanız lazım. Oyun içindeki envanterden. Artı 1 Eksi
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 5 Yer Toronto 15 Eylül 2021 #5 Envanterde kuşandınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 716 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #6 wanetage dedi: Envanterden skinleri kuşanmadıysanız kuşanmanız lazım. Oyun içindeki envanterden. Genişletmek için tıkla... Evet seçili olarak gözüküyor markette de seçili olarak gözüküyor. Maddoxkkm dedi: Envanterde kuşandınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet seçili olarak gözüküyor markette de seçili olarak gözüküyor. Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Envanterden skinleri kuşanmadıysanız kuşanmanız lazım. Oyun içindeki envanterden. Genişletmek için tıkla... Evet seçili olarak gözüküyor markette de seçili olarak gözüküyor. Maddoxkkm dedi: Envanterde kuşandınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet seçili olarak gözüküyor markette de seçili olarak gözüküyor.
Fikrisngl Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 674 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #7 Oyun dosyalarını doğrulayıp deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 716 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #8 Denedim bozuk dosyalar bulundu ama hala aynı silip de yükledim olmadı. Artı 0 Eksi
Birisiokadar Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 1.477 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #9 Tekrar indirdiğinizde tekrar mı bozuk indi? Oyunu silmekten ziyade dosyaları düzeltmenin bir yolunu bulamaz mısınız? (Konu hakkında pek bilgim yok sadece fikrimi söylemek istedim iyi forumlar ) Artı 0 Eksi
Tekrar indirdiğinizde tekrar mı bozuk indi? Oyunu silmekten ziyade dosyaları düzeltmenin bir yolunu bulamaz mısınız? (Konu hakkında pek bilgim yok sadece fikrimi söylemek istedim iyi forumlar )
KS KS Egqe Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 716 Çözümler 4 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #10 Birisiokadar dedi: Tekrar indirdiğinizde tekrar mı bozuk indi? Oyunu silmekten ziyade dosyaları düzeltmenin bir yolunu bulamaz mısınız? (Konu hakkında pek bilgim yok sadece fikrimi söylemek istedim iyi forumlar ) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler denedim ama olmadı. Artı 0 Eksi
Birisiokadar dedi: Tekrar indirdiğinizde tekrar mı bozuk indi? Oyunu silmekten ziyade dosyaları düzeltmenin bir yolunu bulamaz mısınız? (Konu hakkında pek bilgim yok sadece fikrimi söylemek istedim iyi forumlar ) Genişletmek için tıkla... Teşekkürler denedim ama olmadı.