CS:GO skinleri neden zamlandı?

Leviodas

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Steam'e gireyim dedim, dün 20TL'ye aldığım skin bugün 32TL olmuş. Diğer skinlere baktığımda da hepsinde 30 ile 100TL'lik bir artış gördüm. Nedeni nedir bunun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'e gireyim dedim, dün 20TL'ye aldığım skin bugün 32TL olmuş. Diğer skinlere baktığımda da hepsinde 30 ile 100TL'lik bir artış gördüm. Nedeni nedir bunun?

Dolar kuru. TL'nin değersizleşmesi.

Sitelerden bakarsan sadece bizde arttığını anlarsın

Kur, cs2 nin çıkacak olması.

Skinlerin fiyatının arttığı yok, sanırım envanterden fiyatına baktınız sadece, eğer pazara girip fiyat grafiğini incelerseniz bir şeyin değişmediğini görürsünüz, envanterde gözüken fiyat buglanmış son bir kaç gündür böyle ben de ilk gördüğümde souvenirlerimin fiyatı güzel artmış dedim.

Hayır pazarda istenilen fiyatlar halen düşük fakat en düşük fiyattan satan kişiler minimum +20TL koyarak satmış. Bildiğin kur bizim ülkede kendini göstermiş.

Hayır pazarda istenilen fiyatlar halen düşük fakat en düşük fiyattan satan kişiler minimum +20TL koyarak satmış. Bildiğin kur bizim ülkede kendini göstermiş.
O tam öyle değil hocam kendim test ettim pazarda önce listelemelere baktım en düşük 100TL civarı gösteriyordu ben de 90tl gibi deneme amaçlı satışa koydum, normalde benim listelememin gözükmesi gerekirken gözükmedi.

CS:GO pazarında şu anda bir sorun var, herhangi bir item satışa koyulamıyor.

Kullanıcılar da hali hazırda satışta kalan ürünleri satın alıyor, yeni ürünler gelmediği içinde doğal olarak fiyatları artıyor.

Dikkat ederseniz CS:GO itemlerinde sipariş fiyatlarının düştüğünü, item fiyatlarının da yükseldiğini görürsünüz.

Bunun sebebi de kullanıcılar CS:GO eşyalarını şuan da sadece sipariş fiyatına satabiliyor, bu da fiyatları düşürüyor.

Yeni ürün gelmediği için ürünleri direkt almak isteyen kişiler de pazardan item alınca bu da satış fiyatlarının yükselmesine sebep oluyor.

Ne zaman düzelir?

Valve ne zaman isterse sanırım, umarım indirimler bitmeden düzeltirler yoksa oyun alamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…