aperionnhype Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #1 Bu sabah kalktigimda CS:GO envanterimdeki silah skinlerinin tamamen gittigini gordum. PC'yi acip kapatmama ragmen geri gelmedi yardim edin. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2023
Bu sabah kalktigimda CS:GO envanterimdeki silah skinlerinin tamamen gittigini gordum. PC'yi acip kapatmama ragmen geri gelmedi yardim edin.
Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2023 #11 Benim skinlerim gözüküyor bir tek sizler de problem var o zaman. Artı 0 Eksi
KS KS aperionnhype Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #12 Framboğaz dedi: Büyük ihtimalle birisi hesabınızı ele geçirmiş olabilir hem hesabınızın şifresini değiştirin hem de Steam destek talebi oluşturun belki geri verebilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam pazar gecmişinde hiçbir şey yok. Herhangi bir satma işlemi vs. Artı 0 Eksi
Framboğaz dedi: Büyük ihtimalle birisi hesabınızı ele geçirmiş olabilir hem hesabınızın şifresini değiştirin hem de Steam destek talebi oluşturun belki geri verebilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam pazar gecmişinde hiçbir şey yok. Herhangi bir satma işlemi vs.
Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #13 aperionnhype dedi: Hocam pazar gecmişinde hiçbir şey yok. Herhangi bir satma işlemi vs. Genişletmek için tıkla... O zaman steam kaynakli bir sorun merak etmeyin düzelir. Artı 0 Eksi
aperionnhype dedi: Hocam pazar gecmişinde hiçbir şey yok. Herhangi bir satma işlemi vs. Genişletmek için tıkla... O zaman steam kaynakli bir sorun merak etmeyin düzelir.