6 696115 Picopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 21 Eylül 2023 #11 ByDexter dedi: Chrome eklentisi kullanıyorum, SIH - Steam Inventory Helper. Genişletmek için tıkla... Bu eklenti için güvenilir değil deniliyor, ben araştırıp kullanmama kararı almıştım ama tercih sizin.
ByDexter dedi: Chrome eklentisi kullanıyorum, SIH - Steam Inventory Helper. Genişletmek için tıkla... Bu eklenti için güvenilir değil deniliyor, ben araştırıp kullanmama kararı almıştım ama tercih sizin.
ByDexter Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #12 696115 dedi: Bu eklenti için güvenilir değil deniliyor, ben araştırıp kullanmama kararı almıştım ama tercih sizin. Genişletmek için tıkla... 5 Yıldan uzun bir süredir kullanıyorum, uygulamanın ayarlarından ayar yapılmalı. Bazen hatalı ayarlamalar nedeniyle eşyalarınızı direkt satabilirsiniz.
696115 dedi: Bu eklenti için güvenilir değil deniliyor, ben araştırıp kullanmama kararı almıştım ama tercih sizin. Genişletmek için tıkla... 5 Yıldan uzun bir süredir kullanıyorum, uygulamanın ayarlarından ayar yapılmalı. Bazen hatalı ayarlamalar nedeniyle eşyalarınızı direkt satabilirsiniz.