Çözüldü CS:GO skinlerini hesabıma çekemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tprotechtrtr

Centipat
Arkadaşlar, benim sorunum şu. CS:GO kasa açma sitesinden kasa açtım ama kazandığım skinleri hesabıma çekmek istediğimde bana site şu hatayı veriyor. "Bağlantıyı kontrol ederken hata oluştu. Bot eşyaları alamayacak veya aktaramayacak. Hesabınızdaki çevrim dışı işlemlerin olasılığını kontrol edemeyecek." Bir sürü skinim sitede kaldı. Nasıl düzeltebilirim bu hatayı?

Site adı topskin.

Siteye para yatırmalısın. 5 dolar galiba çoğu site.

Yani 5 dolar mı? Yatırmam gerekiyor. Ben 2 dolar yatırdım ama sitede öyle bir şey yazmıyor.

Siteden daha önce çektin mi? Bazı sitelerde çekmen için öncesinde bir miktar para yatırman gerekli oluyor.

Siteden daha önce çektin mi? Bazı sitelerde çekmen için öncesinde bir miktar para yatırman gerekli oluyor.

Siteye 2 dolar yatırdım. 3 tanede kasa açtım.
Sorunu çözdüm, Steam'da 5 dolar harcamadığım için takas özelliği yokmuş. Yine yardım etmeye çalışanlar teşekkürler.

Aynı hatayla karşılaşıyorum farklı sitelerden birçok yükleme yaptım siteyle alakalı bir para sınırı sorunum yok. Ama buna rağmen envanterime çekemiyorum csgo.net ve topskindeki eşyalarımı. Steamde çevrimiçi olmama rağmen aynı hatayı veriyor. Napabilirim?

Vallahi ben şöyle çözdüm ilk önce takas bandan var diye sıkıntı çıkıyor zannetmiştim ama desteğe yazınca bana bir makale attılar. Makaleyi okuyunca Steam hesabıma 5 dolar yatırmadan ya da 5 dolarlık oyun almadan topluluk pazarı kullanamazmışım. Site itemi topluluk pazarı üzerinden attığı için sıkıntı oluyormuş. Dediğim gibi 5 dolarlık bir oyun almamla sorunum düzeldi.

Benim problemim de şifre sıfırladığım için belli bir süre takas özelliği kapatılıyormuş. Yeni öğrendim.

Beyler bende aynı siteye yatırdım para 50 dolar falan 2 karakter 3 skinim duruyor çekemiyorum aynen bu hatayı veriyor Bağlantıyı kontrol ederken hata oluştu. Bot eşyaları alamayacak veya aktaramayacak. Hesabınızdaki çevrim dışı işlemlerin olasılığını kontrol edemeyecek. Steam'a 5 dolardan fazla yatırdım veya 5 dolardan fazla oyun aldım yine düzelmedi birisi 2 hafta beklemelisin dedi niye olduğunu yazmadı neden böyle olduğunu bilen var mı 50 dolar fazla para yani.

Reis yazdığım gibi orada da eğer ki hesabın yeniyse ya da Steam Guard'ı yeni aktif ettiysen Steam pazarı güvenlik amacıyla belirli bir tarihten diğer tarihe kadar bekletiyor pazar kısmında ne zaman açılacağına bakabilirsin takas banının yaklaşık 7 15 gün arası sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…