CS:GO skinlerini satıp parayı karta aktarma

Yer
Isparta
Daha fazla  
Merhaba, ben skinlerimi satıp parayı karta aktarmak istiyorum. Bunun bir yöntemi var mı?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Onur Turgut Ermiş niye kızgın atıyorsun ? Satacaksan az pahalı bir şey olması lazım. Şimdi o 40TL'lik USP'nin 20'si zaten fee'ye filan gider. Hiçbir şey anlamazsın. Böyle olacak envanterin adam gibi satış yapacaksan.

Merhaba, ben skinlerimi satıp parayı karta aktarmak istiyorum. Bunun bir yöntemi var mı?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1006332
Steam Cüzdanınızdan aktaramazsınız. ByNoGame üzerinden satmanız gerekir veya gerçek paraya dönüştürmek için insanlara oyun alıp parasını kart ile vermelerini isteyebilirsiniz.

Gamesatış, Bynogame, Bitskins gibi siteler üzerinden satıp kartına parayı çekebilirsin ama unutma eline sattığın itemlerin değerinin en fazla yarısı kadar para geçer.

Kayıpsız satması imkansız zaten.
Daha az kayıplı satması mümkün ancak.
Gamesatış, Bynogame, Bitskins gibi siteler üzerinden satıp kartına parayı çekebilirsin ama unutma eline sattığın itemlerin değerinin en fazla yarısı kadar para geçer.
Sallamayın siz de. Ben de satış yapıyorum %25 indirimle filan satıyorum. %5'te fee oluyor %50 çok fazla Türk sitelerinden yaparsanız satış olur öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…