CS:GO-skins kasa açmak için istenilen ücret tek seferlik mi?

JuisRuler08

Decapat
Daha fazla  
Arada CS:GO-skins sitesinden kasa açmak günlük ödülleri toplamak istiyorum ama 70 TL harcama istiyor. Bu harcama tek seferlik mi? Sonrasında günlük kasaları toplayabiliyor muyum ve parayı Steam hesabına aktarmak için CS gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam tek seferlik ve güvenilir. Hergün kasa açabiliyorsun. Sanırım 5-6 yıldır buradan kasa açıyorum (Tarihi tam hatırlamıyorum). Buradan gelen paralarla Steam hesabımda bulunan AAA oyunları hep beleşe denk getirdim. Parayo Steam'e aktarmak için CS gerekmiyor, item olarak aktarıp Steam'de satıyorsunuz. Bir de Facebook ve Instagram için kasa kodları veriliyor haftada birer defa. Onları da denk getirip açmanızı tavsiye ederim.

Bu 70 TL'nin sadece 1 kere yatırılmış olması gerekiyor değil mi hocam cüzdanda kalması değil

Hocam 1 kere yatırıyorsun ondan sonra o parayla da kasa açıyorsun. Sadece bir kerelik. Ben kayıt olduğum dönemde sanırım 5 dolardı ama dolar bu kadar yüksek değildi Onun haricinde hiç para yatırmadım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…