CS:GO skins sitesi 50/50 kasalar

Samet_29

Hectopat
Daha fazla  
Sitedeki çoğu kasaya baktım ve kayıp oranlarını hesapladım. %70, %80 ihtimallerle karşılaştım fakat biraz daha aşağıda 50/50 kasalarını gördüm. %50 şans ile ucuz bir skin diğer kalan şans ile de kasanın parasından daha pahalı bir skin çıkıyor. Fotoğraflarını koydum. Bu %50 oran güvenilir yani gerçek midir? Yoksa gerçekte (yazanın aksine açtığımda) %50'den farklı bir ihtimal mi vardır? Site yazmış öyledir diyebilirsiniz ama benimkisi de bir korku işte. Sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oraya bir şey yazıp farklı bir sistem yapmış ta olabilirler ille de oynayacak iseniz güvenilir sitelerde oynayın yoksa oynamayın.

Tamamiyla kazık. AWP kasası 600TL %50 ile kaybedeceğim attığım ticket %50 ile %89 arasında ise verdigimi alacağim, %89 ile 99 arasında ise 2X alacağım. Yani bu kasa %20 kasası %50 kasası olupta sadece 2 skin varsa çikabilecek okeyde bu şekilde kazık.

Hocam site oranlarıyla oynuyor olabilir ki yüksek ihtimalle öyle. Tavsiyem açıcaksanız kasa parasını en düşük skin bile çıksa bir şekilde 1/2 ya da 1/3'ünü karşılayan kasaları bulmanızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…