Bray Yaldz Hectopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2017 #1 Arkadaşlar ben slam diye bir program kullanmak istiyorum oyunda müzik açmak için. Bazıları vac ban yiyebilirsin diyor. Yer miyim sizce ? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2017
Arkadaşlar ben slam diye bir program kullanmak istiyorum oyunda müzik açmak için. Bazıları vac ban yiyebilirsin diyor. Yer miyim sizce ?
A ali35tiryaki Kilopat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2017 #2 Bray Yaldz dedi: Arkadaşlar ben slam diye bir program kullanmak istiyorum oyunda müzik açmak için. Bazıları vac ban yiyebilirsin diyor. Yer miyim sizce ? Genişletmek için tıkla... CS:GO oyununda VAC yemek için oyun dosyalarını değiştiren bir program olması gerekir. Steam'in kendi müzik oynatıcısı var internetten müzik indirip onu kullanabilirsin.
Bray Yaldz dedi: Arkadaşlar ben slam diye bir program kullanmak istiyorum oyunda müzik açmak için. Bazıları vac ban yiyebilirsin diyor. Yer miyim sizce ? Genişletmek için tıkla... CS:GO oyununda VAC yemek için oyun dosyalarını değiştiren bir program olması gerekir. Steam'in kendi müzik oynatıcısı var internetten müzik indirip onu kullanabilirsin.
C Czarintax Megapat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2017 #3 Ban sebebidir. Kullananların çoğu vac ban yiyor zaten. Kullanmamanı tavsiye ediyorum.
Y yowakaa Hectopat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2017 #4 3. parti dosyalarının hiç birine "kesin vac yemezsin" diyemezsin, hiç belli olmaz. Sweetfx den banlanan insanlar gibi.
3. parti dosyalarının hiç birine "kesin vac yemezsin" diyemezsin, hiç belli olmaz. Sweetfx den banlanan insanlar gibi.