CS:GO Smurf Hesap Yasak Mı?

Sayın Silver arkadaşlar kümenizde ağlamaya devam edebilirsiniz. Oyunu ciddiye almadığınızdan, aim,spray, taktik nedir bilmediğinizden Silversınız ve takıma suç atıyorsunuz durmadan. Yukarıda oyunlar çok daha ciddi ve düzenli ilerliyor. Üst rütbelere çıkmadıkça ne demek istediğimi anlamayacaksınız.
 
Sizin de bizi anlamanızı istiyoruz. Global-Supreme elosunda eğlencesine maç atılmıyor. Eğlencesine oynamak istediğimizde de smurf hesaptan giriyoruz. Bence bu gayet doğal bir şey.
Eğlencesine oynamak istiyorsanız "Basit Eğlence"ye veya public sunuculara girebilirsiniz.
 

Yüksek eloda da hiç gelmeyecek diye bir şey yok suprimede toksikler geldiği için leme düştüm toksik her eloda var sadece rank arttıkça gelme sıklığı azılıyor.
 
Yüksek eloda da hiç gelmeyecek diye bir şey yok suprimede toksikler geldiği için leme düştüm toksik her eloda var sadece rank arttıkça gelme sıklığı azılıyor.
Hocam kuracaksın mis gibi 5 kişilik takımını Lem-Supreme bir insanın 1 ayda Global'e çıkması işten bile değil.
 
@Silinen üye Arkadaşım diyorum ki her el 25-30 kill alıyorum. Tüm takım aptalca kendini bombalıyor, ruslayıp ölüyor, napayım? Terminatör müyüm ben? Ağlamak falan? Dikkat et konuşmana.
Üstünüze alınmanıza gerek yok. Ağlayan Silverlar hakkında genel konuştum. Steam hesabını yolla istersen bu gece girelim 1-2 el. Yardımcı olalım madem durum dediğin gibiyse.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…