CS:GO smurf hesaplar ban sebebi mi?

Hayır, amacım pişkin pişkin anlatmak değil. Herkes ban yememi istemiş ben de onların istediğinin olmayacağını söylüyorum. Ben smurf oynarken bu olay illegal değildi. Şu andan itibaren de oynamıyorum zaten. Siz pişkin pişkin şuan geriye dönelik yaptırım uygulanmasını istiyorsunuz bana karşı. Ben sadece bu saatten sonra oynamayacağım, oynayanlar da oynamasın diye bir mesaj atmak istedim ve ayrı olarak sistem nasıl çalışacak, nasıl anlayacaklar bunu merak ettim.

Valve böyle bir kural koyana kadar bunun etik olduğunu düşünmek şeye benziyor kanka, oyunda anti-cheat yok demek ki hile serbest. lol

Son düzenleme:
Arkadaşlar TOS güncellendi haberini çıkaranlar ve CS GO'da herhangi bir olumsuzluk yapmadığın sürece smurf hesap açarsan ban yersin diyen kişiler herhangi bir kaynak gösterebilir mi? Twitter'da bir kaç kişi paylaşım yapmış ve konudaki SS'i atmış. SS'te oyunu bozmadığın sürece yan hesap yasak diye herhangi bir kural yok, TOS'da da böyle bir kural yok, kanıt gösterir misiniz arkadaşlar?

Steam adds smurfing to Online Conduct restrictions | Esports.gg

Konudaki " cheat " bölümünde yazan " smurfing ve boosting " ibaresi yüksek rank olup yan hesaplarda düşük rankları boostlamak anlamına geliyor. Yan hesap açıp oyuna eğlencesine giren, silverda troll - topluluğu rahatsız etmeyen oyun oynarsan ban yiyeceğin anlamına gelmiyor. Kimsenin de smurf hesaptan ban yiyeceğini düşünmüyorum, bu toplu bir katliam olur, ben ve yüksek ranktaki neredeyse oyuncuların tamamımın trollemek için girdiği smurf hesabı var, hepimiz VAC ban yiyelim o halde

Bence yeseniz hoş olur zira insanlar bu oyunu oynamak için 250 TL veriyor hilesiz hurdasız kendi klasmanında oynayabilmek için. Ego mastürbasyonunuzu kendi elonuzda yapın kankacım. Rekabetçi oyunun açıklamasına bakarsan o pişkin pişkin anlattığın şeyin hileden farkı olmadığını etik olmadığını farkedersin. Umarım.

Kim EGO mastürbasyonu yapıyor, kiminle ne biçim konuşuyorsun sen? Smurf hesap açıp hesap mı boostluyoruz? Anlamada zorluk falan mı çekiyorsun? Bütün yüksek ranklı kişilerin ve e sporcuların eğlenmek ve trollemek için girdiği yan hesabı var. Daha okuduğun şeyi anlayamıyorsun, ne acayip değişik insanlarsınız.

Kendi ağzınla diyorsun "trollemek" için giriyoruz. Aynen kanka yaptığınız kesinlikle etik. Senden daha kötü oynuyor diye aşağılayabilirsin nasılsa değil mi? Büyüyün kanka büyüyün. Aynı hareketleri kendi elonuzda yapın. O FPL olupta Silver'da Nova'da trolleyen esporcu bozuntuları da umrumda değil. Onlar içerik çıkarıp para kazanıyor. Sen ne kazanıyorsun? Boş.

Görende sanar ki sabah akşam işimiz gücümüz yok yan hesapta silver trollüyoruz Ayda yılda bir iki maç arkadaş ortamıyla girip yaptığımız şey. Tamam kardeşim hepimiz VAC ban yiyeceğiz, için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…