CS:GO Smurf Tecrübem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin yüzünüzden oyun keyfimiz falan kalmıyor.

Bir de çok eğlendim diyorsunuz, belki siz eğlendiniz ama o adamların maçı mahvoldu. Doğal olarak hile diyorlar çünkü rütbeleri çok düşük. Dalga geçmek ve bununla övünmek iyi mi sizce? Utanmanız yok mu sizin? İnsanların oyunlarının bozulması ve onların çıldırması sizi eğlendiriyorsa hayatınızda birkaç şeyi değiştirmelisiniz bence.

Bir de 2 el kaybedince direk salıyorlar. Troll başlıyor.

Bendekiler iyi oynuyorlar aimleri falan sağlam, info biliyorlar ama işte T Base'da bakışıyorlar, yaşımı soruyorlar, garip garip sorular falan falan. Sonra yaşını söylemezsen atıyoruz gibi saçma tehditler. Arkadaşımın da son anda pingi çıktı, oyun attı onu. Eğer erken gelmeseydi atıyorlardı.

Bayağı linç yemişim. Ama bir gün yüksek rütbelere çıkınca anlarsınız. Oyunun zevki bu bir yerden sonra sarmıyor normal dereceli. Smurf de bilek hakkıdır, hile değildir. Ama hepsini geçtim en çok tüm dünyamın CS:GO'dan oluştuğunu düşünen arkadaşın dediğine üzüldüm. Emin ol tüm dünyam CS:GO'dan oluşmuyor dostum, gerçek hayatta da bir den çok başarım var.

Bana 4 Türk geldi. Maç 15-14 iken beni attılar. CS'yi bıraktım.
Ben artık akıllandım, her maç başlarken konsolda disconnect yazısını hazır tutuyorum. Tam oylama başlayınca 2 tane F1 verirlerse konsola ardından da enter'a bas. Bum, menüdesiniz. 1 dakika bekleyin, tekrar bağlanın maça. Bu taktik sayesinde 3e 1 giden oylamayı durdurdum. Hepsini g*t ettim. Geri geldiğimde 'Big Prank' dedi. Bilmiyor ki onları parmağımda oynatıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…