CS:GO Smurf Tecrübem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi ben nova 1 im sen gelip beni sürekli öldürürsen ben zevk almam ve sinirlenirim bu hoş mu ?

Ciddi anlamda aslında komik olan o. Yani karşımdakinin sinirlenmesi. Aslında bunun sadece bir oyun olduğunu unutmamak lazım diyeceğim. Ama belkide bunu demeye hakkı olan son kişilerdenim yastık yumruklamam vs. ile.

Silver kesmeyi ben de seviyorum, MG2'yim. Hatta zor oluyor, smoke falam pushluyorlar. Antiflaş beklerken ölüyorsunuz. Bu arada ne alaka 13 yaş, başarısızlık falan? Nereden girdik oraya?
Sizin de elinize sağlık. Bakın başka bir tavsiye daha vereyim. Henüz lise bitmediyse 9-10. Sınıfların oynadığı toplara el koyun, havaya dikin, harçlıklarına el koyun falan. Evinize gelen yardımcıya kaba davranın, iş yerinizde sizin alt pozisyonlarınızda çalışanlara tepeden bakın.

Amma abarttınız dersiniz ama hepsi aynı güçlü-zayıf ilişkisinin, zayıfı ezmekten keyif almanın ve zorbalığın farklı boyutlardaki hali. Smurf masum görünse de birçok insanın zamanını ve emeğini çalmanın, canını sıkmanın yüceltilecek bir tarafı yok. Günün birinde fark edersiniz belki.

Ciddi anlamda aslında komik olan o. Yani karşımdakinin sinirlenmesi. Aslında bunun sadece bir oyun olduğunu unutmamak lazım diyeceğim. Ama belkide bunu demeye hakkı olan son kişilerdenim yastık yumruklamam vs. ile.
Benim sinirlenmem hoşuna mı gidiyor doğru mu anladım ?

Benim sinirlenmem hoşuna mı gidiyor doğru mu anladım?

Oyun oynarken açıkçası evet, yani sinirlenmenden çok çıldırman diyebilirim. Şunu da eklemiş olayım smurf attıktan sonra karşı takımla da bir maç giriyorum onları ekleyip.

Oyun oynarken açıkçası evet, yani sinirlenmenden çok çıldırman diyebilirim. Şunu da eklemiş olayım smurf attıktan sonra karşı takımla da bir maç giriyorum onları ekleyip.
Hocam sizin ruh sağlığınız iyi değil çok bencilce düşünceleriniz var ve bu beni sinirlendiriyor düşünmek bile istemiyorum bu bencil düşüncelerinizi kendinize saklayıp asıl rankınızda oynamayı öneriyorum ve diğer düşük rank insanların oyunlarını bozmamanızı istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…