CS:GO Smurf Tecrübem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamlar bir Smurf maçı için ne edebiyat yaptı ya, gülerek okuyorum şu an.

Evet aynen. Yukarıda biri onları sinir ederek eğlendiğimizi yazmış. Normalde arkadaşlara gülmüyorum ama onu yazana güldüm. Direkt toxic damgası yedik, trash olduk, utanmaz olduk. Monitörün arkasına gizlenmeleri . İnternet ortamında maalesef her şeyi çok kolay yazıyorlar.

Oyun oynarken açıkçası evet, yani sinirlenmenden çok çıldırman diyebilirim. Şunu da eklemiş olayım smurf attıktan sonra karşı takımla da bir maç giriyorum onları ekleyip.
Smurf hesapla oynuyorsun. Doğru düzgün eşleşme olmadığı için yanlış anlaşılıp kickleniyorsun, sonra da gelip ağlıyorsun... İroniye bak.

Bunu yüzüne de söylerim sorun yok. Senin insanları sinir etmen bir seviyede insanların oyunlarını bozman ve sinir etmen çıldırtmayı seven birisinin yüzüne söylerim merak etmeyin.

Adam Silverlar önüne gelene hile deyip ağlıyor demek istemiş ama yine de sen bilirsin.
Öyle düşündükleri için o seviyedeler zaten. O seviyede mge'nin ne işi var? Kendi maçına global gelse ağlayıp zırlayacak bu nasıl eşleştirme sistemi diye...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…