CS:GO son elde ekran takılı kalıyor

631725

Picopat
Arkadaşlar son rounda geldiğimizde oyun sanki fotoğrafmış gibi donuk kalıyor. Ses sadece basit bir seste kalıyor. Yani devam eden bir ses değil. Geçici bir çözüm olarak Windows tuşu + Tab yapıyorum yeni masaüstü açıyorum ama ben oyunu kapatıp tekrar girene kadar son round çoktan bitiyor. Oyun sonunu görmediğim için seviye atladığım zaman eşya da düşmüyor. Seçkin hesap aldım 5 gün önce devrim kasası düştü o gün bugündür oyun naneyi yedi. Çözümü var mıdır acaba? Tüm driverlar güncel.

İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 4.20 GHz 6 çekirdek 19MB AM4 7nm işlemci.
Anakart: ASUS Prime B450M K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 VGA DVI-D HDMI M.2 mATX anakart.
Ekran kartı: ASUS GeForce Dual RTX 3060 V2 OC 12 GB GDDR6 ekran kartı.
RAM bellek: Adata XPG Spectrix D41 TUF RGB 32 GB (4x8GB) DDR4 3200 MHz CL16 RAM.
SSD: Samsung 980 Pro 1TB NVMe SSD 7000 MB okuma 5000 MB yazma M.2 SSD MZ-V8P1t0bw
PNY CS900 1TB 535/515MB/s 2.5″ SATA3 SSD disk (SSD7CS900-1TB

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında her türlü eşya düşer. Maçtan atılsan bile eşya düşüyor dostum. Ama sorunun kaynağını bilemiyorum.

Artı -2 Eksi
Aslında her türlü eşya düşer. Maçtan atılsan bile eşya düşüyor dostum. Ama sorunun kaynağını bilemiyorum.
Bu hafta daha hiç eşya düşmedi. Sadece rekabetçi giriyorum. Daha 10 maç tamamlayamadığım için iki maç kazanıp çıkıyorum zor bela. Daha yeni 10.seviye oldum ama eşya düşmedi.

Oyunun dosyalarını doğrularmısın.

Oyunun dosyalarını doğrularmısın.
Oyunun dosyalarını doğrula dediğimde 3 dosya doğrulanmadı yükleniyor diyor. Sonra steam ortak depoları ve oyunu yükledi gösteriyor. Ardından tekrar dosyaları doğruluyorum yine aynı şekilde 3 dosya doğrulanmadı diyor yani sabaha kadar doğrulasam aynı sonucu verir herhalde. Buga girmiş olabilir mi?

Oyun raundun son el olacağını nerden biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…