Çözüm CS:GO Son Güncellemeden Sonra FPS Sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NumBAKA

Hectopat
Herkese merhaba.
CS:GO ya gelen son güncellemeden sonra bilgisayarımda ciddi fps düşüşü yaşadım. Bu problemimi aşağıdakileri yaparak çözmüş bulunmaktayım. Bunları yaptıktan sonra CS:GO oyun içi ana menüde arkaplan siyah oluyor ve birkaç efekt kalkıyor. Bunun sayesinde FPS sorunu çözülmüş oluyor.

NOT : Ben bu şekilde çözüme ulaştım. Sizde problem halen devam ediyorsa farklı yöntemler bulup deneyiniz.

-Öncelikle steam den CS:GO ya sağ tıklayarak özellikler diyerek yerel dosyalar sekmesinden yerel dosyalara göz at butonuna tıklıyoruz.

STEAM>KÜTÜPHANE>CS:GO SAĞ TIK>ÖZELLİKLER>YEREL DOSYALAR>YEREL DOSYALARA GÖZ AT

-Ardından karşımıza çıkan pencerede '' csgo '' isimli klasörü açarak panorama yazan klasörü açıyoruz.

csgo>Panorama

-Şimdi ise bu klasörün içindeki '' videos '' isimli klasörü sağ tıklayarak yeniden adlandır diyoruz. ismini '' videos1 '' şeklinde kaydedip çıkarak steam den tekrar kütüphaneye geliyoruz. Burda CS:GO oyununa sağ tıklayarak özellikler diyerek başlatma seçeneklerini ayarla kısmına alttaki komutu yazarak kaydediyoruz.

KOD : -novid

Artık oyuna girerek sorunun çözüldüğünü görebilirsiniz. FPS sorunu çözülen arkadaşlar belirtirse sevinirim.
İyi oyunlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı