Steam'de beta sekmesine dosyaları eklenmiş, sadece geliştiricisine özel açık bu da demek oluyor ki güncelleme neredeyse tamam yakında gelir.Eki Görüntüle 1704845
1 ay içerisinde duyurulur bence.
Valve'in güncellemeleri duyurma gibi huyu yok pek.
Duyurdukları vakit oynanılabilir olur veya 1-2 hafta içerisinde oynanılabilir hale getirirler diye düşünüyorum.
Kanka satışa çıkarmıyorlar. Oyunun dosyalarına atıyorlar sen güncelliyorsun. Hani Steam'de CS 1.6 falan satın alıyorsun ya, onun gibi. İsteyen CS:GO oynayacak isteyen CS2.
Kanka satışa çıkarmıyorlar. Oyunun dosyalarına atıyorlar sen güncelliyorsun. Hani Steam'de CS 1.6 falan satın alıyorsun ya, onun gibi. İsteyen CS:GO oynayacak isteyen CS2.
Öyle de değil, bir güncelleme şeklinde olacak. Farklı bir oyun değil yani. Bir süre beta olarak test sürümü yayınlarlar, daha sonra herkese CS:GO güncellemesi olarak gelir. Güncelleme sonrası eskisi çalışmayacak.
Öyle de değil, bir güncelleme şeklinde olacak. Farklı bir oyun değil yani. Bir süre beta olarak test sürümü yayınlarlar, daha sonra herkese CS:GO güncellemesi olarak gelir. Güncelleme sonrası eskisi çalışmayacak.
Hocam cs 2 için sistem gereksinimleride artar mı? Mesela Csgoyu düşük sistemli bilgisayar ile oynayabiliyorum ama yeni güncellemeyle daha yuksek sistem ister mi?
CS GO twitter hesabı dün kapak fotoğrafına 5 tane karakter ekledi karakterler bugün 4e düşerse 4 gün sonra çıkacak demektir akşam twitter hesabını kontrol edin.
CS GO twitter hesabı dün kapak fotoğrafına 5 tane karakter ekledi karakterler bugün 4e düşerse 4 gün sonra çıkacak demektir akşam twitter hesabını kontrol edin.
Hocam CS 2 için sistem gereksinimleride artar mı? Mesela CS:GO'yu düşük sistemli bilgisayar ile oynayabiliyorum ama yeni güncellemeyle daha yuksek sistem ister mi?